به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در این همایش گفت: مسئله تعلیم و تربیت یک مسئله مهم و اساسی است که در دین مبین اسلام، کلام نبی مکرم اسلام (ص)، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بیان شده و این رسالت مهم به دوش بانوان نهاده شده است.
وی افزود: زنان و مادران به علت ویژگی خلقت دارای ظرفیت، قابلیت و ویژگیهایی هستند که می توانند نقش محوری و موثر تعلیم و تربیت را به عهده بگیرند و بانوان با داشتن این ویژگی به تربیت فرزند، جامعه کوچک خانواده که جامعه بزرگ را نیز تشکیل می دهند می پردازند و سعادت جامعه در گرو دامان و تربیت مادران است.
ولی نژاد ادامه داد: سعادت، هدایت و مفید بودن جامعه از بانوان است و در تاریخ می بینیم انسانهای بزرگ در کنار زنان بزرگ به جایگاه رفیعی رسیدهاند، موفقیت مردان در عرصه تولید علم و اجتماع به دلیل وجود بانوان است. زیرا پرچم تربیت جامعه به دست بانوان، مادران و همسران است و بانوان می توانند در عرصه تربیت نقش محوری داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان با قدردانی از حضور بانوان فرهیخته در این همایش اظهار کرد: بانوانی که از توانمندی فکری و تحصیلی و دارای امتیاز اجتماعی و خانوادگی هستند، در حوزه تعالیم و تربیت بیشتر می توانند نقش آفرینی داشته باشند.
ولی نژاد تصریح کرد: حوزه تربیت زنان می توانند در محیط مدرسه و دانشگاه نقش آفرین باشد و با داشتن پرچم تربیت اجتماعی می توانند بانوان زیادی را به حرکت در بیاورند و با ارائه نقش موثر تحول عظیمی در جامعه ایجاد نمایند.
حجت الاسلام ولی نژاد افزود: مادر مرکز ثقل و محور خانواده است و این مفهوم در سخن نبی مکرم اسلام (ص) که به دخترش می فرمودند ام ابیها، ملموس است. مادر یعنی چتر و محور بودن که در حدیث کسا می خوانیم، فاطمه و پدرش، فاطمه و شوهرش، فاطمه و بچه اش که نقش محوری حضرت زهرا (س) را تبیین می کند.