به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین صفرپور طاهر صبح جمعه در نشست مطبوعاتی در بندرعباس آمار محصولات بیمه شده سال گذشته را 124 مورد عنوان کرد و اظهارداشت: این تعداد در سال جاری زراعی به 146 مورد افزایش یافته است.
وی از صندوق بیمه کشاورزی بعنوان نهاد توانمند سازی مراکز تولید نام برد و افزود: با مصوبات قانونی موجود همه غرامت های پرداختی به بهره برداران تنها از این طریق انجام می شود زیرا هر پرداختی خارج از این چارچوب موجب ضعیف کردن بیمه می شود.
صفرپور طاهر با بیان اینکه دراین راستا طی سال جاری تاکنون افزون بر 8 هزار و 830 میلیارد ریال خسارت به بهره برداران پرداخت شده است، میزان حق بیمه سهم مشارکت کشاورزان به این صندوق هزار و 900 میلیارد ریال عنوان کرد.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی یادآورشد: از آنجایی که بخش زیادی از حق بیمه محصولات بایستی به وسیله دولت تامین شود اخیرا 900 میلیارد ریال پرداخت شده که با توجه به استقراضهای صورت گرفته از بانک کشاورزی تاحدودی مشکل کشاورزان برطرف شد.
صفرپورطاهر گفت: با این حال میزان پرداختیهای این صندوق بابت خسارت به کشاورزان حدود چهاربرابر بیشتر از حق بیمه سهم مشارکت کشاورزان است.
وی در صندوق بیمه کشاورزی به سال جهاد اقتصادی اشاره و تصریح کرد: در این راستا با تعامل بین بهره برداران و بیمه با هدف گسترش و فراگیرکردن فعالیتهای بیمه ای با 9 شرکت بیمه تجاری نیز تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم.
صفر پورطاهر از ایجاد630 دفتر اصلی و فرعی در سراسر کشور که در نتیجه آن پنج هزار نفر از دانش آموختگان رشته های کشاورزی بکار گرفته شده اند از دیگر حرکت های قابل توجه برای بسترسازی لازم جهت توسعه بیمه ای در این سال نام برد.
وی در ادامه به دیگر فعالیتهای این صندوق برای سرعت دادن به کارها اشاره و بیان داشت: در تلاش هستیم که فاصله بین ارزیابی و پرداخت غرامت را کوتاه کنیم.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی از توسعه بیمه الکترونیکی، مشارکت و نظارت مردم و همچنین فراگیری بیمه به عنوان دیگر برنامه های این صندوق نام برد و افزود: در آمارهای ارایه شده آمده است که طی 8 سال گذشته تاکنون سطح بیمه زراعت از دو میلیون به پنج میلیون 400 هزار هکتار و طیور نیزاز 9 میلیون به 790 میلیون قطعه رسیده است.
وی تاکید کرد: آمارهای ارایه شده براساس پرداختهای بیمه ای تهیه و اعلام شده است.