احمد صادقی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرای قیمت مقطوع در پروژه های ریلی کشور، افزود: این طرح به تازگی شروع و نخستین بار هم با چند پروژه زیرسازی و روسازی راه آهن شروع شده است و در آینده به تدریج این موضوع توسعه پیدا می کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه اجرای قیمت مقطوع هم به نفع پیمانکار است و هم به نفع کارفرما، بیان کرد: قیمت مقطوع در هر پروژه و هر منطقه متفاوت است و طبیعی است که در مناطق کوهستانی و صعب العبور قیمت ها به نسبت دیگر منطق جغرافیایی گران تر تعیین می شود.
وی با اشاره به اینکه قیمت مقطوع در روسازی و ساخت ساختمان براساس منطقه بندی نیست، گفت: منطقه بندی مربوط به پروژه های زیرسازی است که شامل عملیات خاکی برای زیر سازی می شود اما برای نوسازی که عملیات آن برروی زیرسازی انجام می گیرد و شامل ساخت تونل و دیگر مسایل نمی شود، قیمت مقطوع در مناطق تفاوتی ندارد.
صادقی بابیان اینکه فقط مقداری ضرایب منطقه ای بر قیمت مقطوع مناطق مختلف تاثیر می گذارد و تفاوت قیمتی چندانی با یکدیگر ندارد، بیان کرد: مقطوع سازی نیازمند درنظر گرفتن شرایط منطقه ای است که براساس آن تصمیم گرفته می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به منطقه ای بودن زیرسازی پروژه ها اظهار داشت: در این طرح کشور به سه منطقه دشت، تپه ماهور و کوهستانی تبدیل شده و برای هر قسمت قیمتی واحد درنظر گرفته میشود.
صادقی افزود: قیمت اجرای پروژه بر اساس منطقه جغرافیایی و توپوگرافی، خاص خود است و در یک استان قیمت اجرای جادهای که در تپه ماهور واقع شده با قیمت اجرا جادهای که در کوهستان واقع شده، متفاوت است.