برپایی نمایشگاه خوشنویسی های قرآن و حافظ در گالری شکوه از خبرهای امروز چهارم بهمن ماه حوزه تجسمی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، گالری شکوه، جمعه هفتم بهمن 90  میزبان آثار دو خوشنویس خواهد بود که آیات قرآن کریم و اشعار معنوی لسان‌الغیب ،حافظ را خوشنویسی کرده‌اند.

نستعلیق‌های امید بناکارشیرازی و شکسته نستعلیق‌های رضا امینی در این نمایشگاه به تماشا درمی‌آید که هر یک از آنها جملات و کلماتی آسمانی را در قالب های مختلف خوشنویسی نظیر سطر، سطرهای دوره قاجار، کتیبه، غبارنویسی، چلیپا، چلیپاهای گردان ... تحریر کرده‌اند.

امید بناکار شیرازی متولد 1351، دکترای تخصصی هنر را دارد و بیست سال است در انجمن خوشنویسان ایران تدریس می‌کند. او پیش تر کتابت قرآن کریم ،دعای کمیل،گلستان سعدی و خوشنویسی از میرعماد تا فتحعلی حجاب شیرازی را در کارنامه دارد. رضا امینی متولد 1360 فارغ‌التحصیل کارشناسی هنرهای تجسمی است که برگزیده اولین دوسالانه بین‌المللی خوشنویسی ایران، رتبه دوم سومین جشنواره بین‌المللی فجر و رتبه اول جشنواره بین‌المللی کاتبان وحی را کسب کرده است.

این نمایشگاه تا جمعه 14 بهمن دایر خواهد بود و علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت چهار تا هشت بعد از ظهر از این آثار در گالری شکوه واقع در چهار راه فرمانیه، بلوار شهید اندرزگو، خیابان شهید سلیمی شمالی،کوچه امیر نوری،پلاک9 دیدن کنند.

همچنین گالری لازار که به دلیل بیماری مدیر آن، ژانت لازاریان، یکسال گذشته را تعطیل و نیمه تعطیل سپری کرد، جمعه هفتم بهمن با نمایش آثار ده نقاش دور تازه فعالیت‌های خود را آغاز می‌کند.

این گالری که از قدیمی‌ترین گالری‌های تهران محسوب می‌شود در این نمایشگاه آثار 10 نقاش را به تماشا می‌گذارد: بهنوش فروتن، وحید معینی، مهدی ابراهیمیان، مهدی رضائیان، زهره ابراهیمی، پرستو احمد خانلو، شیرین پیله‌وری، مجتبی سیادتی، آلنوش شیروانیان، شایاندخت عابدینی منش.

فصل مشترک بیشتر این آثار "طبیعت" است اما در میان آنها چند اثر انتزاعی هم دیده می‌شود، ضمن آنکه دو تابلوی "بهنوش فروتن" به فضاهای دیگرگونه‌ای اشاره دارد که علاوه بر نقش مایه‌های ایرانی و اسلامی مدرنیزه شده و حال و هوای امروزین یافته اند. آثار این نمایشگاه باتکنیک های اکرلیک، آبرنگ و مدادرنگی خلق شده‌اند.
 
این نمایشگاه تا 21 بهمن ماه دایر خواهد بود و علاقمندان می‌توانند از این آثار در گالری لازار واقع در دروس، خیابان یارمحمدی، بعد از تقاطع سوری، کوی قو، شماره 12 دیدن کنند.