گرگان - خبرگزاری مهر: مسئول کتابخانه دادگستری استان گلستان گفت: این کتابخانه نزدیک به 10 هزار جلد انواع کتب حقوقی را در خود جای داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شکیب غلامی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این کتابخانه هر روز به جز ایام تعطیل در ساعات اداری، آماده ارائه خدمات به قضات، وکلا، دانشجویان و دانش پژوهان حوزه های حقوقی است.

وی گفت: افراد با داشتن کارت شناسایی معتبر می توانند علاوه بر مطالعه در فضای کتابخانه ، کتاب ها را امانت بگیرند.

به گفته غلامی، علاوه بر کتابهای حقوقی، مجلات و نشریات روز حقوقی نیز در این کتابخانه آرشیو و نگهداری می شود.

وی تصریح کرد: این کتابخانه از دو سال پیش با هدف دسترسی آسان دانش آموختگان و دانشجویان رشته های حقوق در دادگستری شهر داری گرگان راه اندازی و تجهیز شده است.

گلستان 18 حوزه قضایی دارد.