اهواز - خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان گفت: در شرایط فعلی 512 کلاس درسی در استان شرایط لازم برای استقرار نظام جدید آموزشی را ندارند که باید به سرعت شرایط لازم در این کلاسها تامین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر حجازی پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با تشریح نیازهای خوزستان برای اجرای طرح استقرار ساختار جدید نظام آموزشی– تربیتی ( 3+3+6 ) حمایت نهادهای توانمند صنعتی در استان را برای رشد و رفع کمبودها امری ضروری دانست.

وی با اشاره به تحولی که در نگاه عالمانه به مسائل آموزش و پرورش در چهار سال گذشته در استان رخ داده، تصریح کرد: در گذشته تمرکز بیشتر بر مسائل معیشتی کارکنان بود ولی در حال حاضر علاوه بر مسائل گذشته، جنبه ها و نیازهای گوناگون آموزش و پرورش استان مورد توجه قرار می گیرد.

حجازی با بیان اینکه استان در بخش انعکاس یکپارچه مشکلات آموزش و پرورش به مسئولان کشوری ضعیف عمل کرده است، افزود: لازم است مسئولان این بخش موانع و مشکلات موجود از جمله کمبود نیروی انسانی و همچنین فضای آموزشی را به وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده تا اعتبارات لازم جذب شود در غیر این صورت در راستای اجرای تغییر ساختار آموزشی و یا هوشمند سازی مدارس یا مشکل جدی مواجه شده و عدم توانایی استان را برای اجرای طرح مذکور به این وزارت خانه پیشاپیش اعلام خواهیم کرد.

رئیس شورای آموزش و پرورش خوزستان از وعده دولت برای تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش خوزستان به خصوص در علوم پایه (حدود دو هزار نفر) خبر داد و اظهار کرد: در جلسه هیئت دولت و با حضور ریاست جمهوری این وعده به استان داده شد که انتظار می رود هرچه زودتر محقق شود.

استاندار خوزستان تعامل بین سه رکن دانش آموزان، معلمان و نهاد خانواده را از مهمترین امور برشمرد و از مسئولان خواست آن را هدفگذاری کنند.

حجازی تصریح کرد: با توجه به اینکه جایگاه علمی استان در رتبه 15 و جایگاه زبان نیز در رتبه یک کشوری قرار دارد لازم است درصد قبولی در کنکور سراسری نیز در استان به جایگاهی شایسته تر برسد.

وی از اعضای شورای آموزش و پرورش خوزستان خواست طرحها و پیشنهادهای سازنده برای ضمانت بهداشت روانی دانش آموزان ارائه کرده و ضمن شناسایی آسیبها، مدارس در معرض بحران را به منظور رسیدگی هر چه سریعتر هدف گذاری کنند.

استاندار خوزستان با اعلام اینکه در حال حاضر سه هزار و 257 کلاس برای  استقرار نظام آموزشی تربیتی جدید موجود بوده که 512 کلاس از این تعداد شرایط لازم را برای استقرار این نظام جدید ندارند، تاکید کرد: باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی 92-91 که زمان اجرای این طرح (شش سال ابتدایی، سه سال راهنمایی، سه سال دبیرستان و حذف پیش دانشگاهی )است با بهره مندی مناسبت از بودجه اختصاص یافته در سال 91 این  امر محقق شود.