سلسله همایش های "جوان ایرانی، زندگی ایمانی" از 10 تا 19 بهمن با حضور اساتید و فرهیختگان در تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ این همایش ها که با محوریت نگاهی به رسالت جوان مسلمان در دهه چهارم انقلاب اسلامی در ایام دهه فجر برگزار می شود، تجربه جدیدی برای "خانه شهریاران جوان" است که در آن ارتقا دوگانه فرهنگ و اخلاق جوانان بررسی می شود.

در روز دوشنبه 10 بهمن نشست "تطور مفهوم جوان در سینمای پس از انقلاب" با سخنرانی اکبر نبوی از ساعت 15 تا 16 و نشست نقدی بر تصویر جوان در سینمای ایران با سخنرانی شهریار بحرانی  از ساعت 16-17 در سالن ورشو خیابان نجات الهی برگزار می شود.

در روز سه شنبه 11 بهمن ماه نیز در فرهنگسرای ولاء حجت‌الاسلام ناصر نقویان با موضوع "سلوک اخلاقی جوان مسلمان" از ساعت 15 تا 16 و حجت‌الاسلام شهاب مرادی با موضوع " نگاهی به شاخص‌های اخلاقی جوان مسلمان" از ساعت 16 تا 17 به سخنرانی خواهند پرداخت.

حجت‌الاسلام داوود رنجبران با موضوع "جوان از نگاه نهج‌البلاغه" و حجت الاسلام دکتر سیدمحمود علوی" با موضوع نقش قرآن در زندگی جوان مسلمان" در روز چهارشنبه 12 بهمن ماه به ترتیب از ساعت 15 تا 17 به سخنرانی خواهند پرداخت.

در روز پنجشنبه 13 بهمن ماه فرهنگسرای خانواده میزبان دکتر فهیمه فرهمندپور با موضع" الگوی خانواده مسلمان در عصر جدید " از ساعت 15 تا 16 خواهد بود و از ساعت 16 تا 17 نیز دکتر علی غلامی به موضوع "مسئله تربیت ایمانی جوان در عصر جدید" سخنرانی می کند.

در روز جمعه 14 بهمن ماه در فرهنگسرای شفق رضا امیرخانی با موضوع "جانستان جوانستان" به بررسی مسئله قلم جوانی، جوهر انقلابی از ساعت 15 تا 16 می پردازد و استاد علی معلم دامغانی نیز از ساعت 16 تا 17 در مورد "واژگان جوانی، آرمان‌ انقلابی" سخنرانی خواهد کرد.

سالن اجتماعات الغدیر نیز در روز شنبه 15 بهمن ماه از ساعت 15 تا 17 میزبان سخنرانی دکتر محسن محسن میرباقری با موضوع "تصویری از جوان قرآنی در عصر جدید"و دکتر علی مرتضویان با موضوع "تطورات تاریخی ایرانیان در مواجهه با مدرنیسم" خواهد بود.

در روز یکشنبه 16 بهمن ماه حسین شیخ‌الاسلام در مورد "نقش جوان ایرانی در بیداری اسلامی" و دکتر مجتبی رحمان‌دوست با موضوع " نگاهی به اهمیت مسأله فلسطین برای جوان مسلمان" از ساعت 15-17 در سالن آمفی‌تئاتر شهریار بوستان ولایت سخنرانی می کنند.

دکتر حسن غفوری‌فرد با موضوع "تولید علم، رسالت دانشجوی مسلمان" و دکتر محمد هادی موذن با موضوع" جوان و گفتمان علمی در منظومه فکری مقام معظم رهبری" در روز دوشنبه 17 بهمن ماه از ساعت 15 تا 17 در دانشکده الهیات دانشگاه تهران به سخنرانی خواهند پرداخت.

سالن اجتماعات شهرداری منطقه 5 نیز در روز سه شنبه 18 بهمن ماه میزبان دکتر اسدا... بادامچیان با موضوع "امام و بازسازی هویت جوان ایرانی" و دکتر علی‌اصغر خانی" با موضوع "جوان و درس‌آموزی در مکتب دفاع مقدس" از ساعت 15 تا 17 خواهد بود.

مراسم اختتامیه این سلسله همایش ها نیز  در روز چهارشنبه 19 بهمن ماه از ساعت 15 تا 17 با تقدیر از عوامل سریال شوق پرواز از جمله شهاب حسینی، یدالله صمدی و خانواده‌ی محترم شهید بابایی و همچنین اساتید برتر در سالن ورشو خیابان نجات الهی برگزار می شود.