دماوند – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دماوند اظهار داشت: اختصاص 480 میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای توسعه هر چه بیشتر شهرستان دماوند که در کمیته برنامه ریزی منطقه به تصویب رسید، تا کنون بی سابقه بوده است.

علیرضا قاسمی فرزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به 52 مصوبه با 480 میلیارد ریال اعتبار عمرانی تخصیص یافته شده برای توسعه شهرستان در سفر اخیر استاندار تهران، افزود: شهرستان دماوند که در فاصله 45 کیلومتری تهران قرار دارد، با داشتن حدود 120 هزار نفر جمعیت، دو بخش، پنج شهر، پنج دهستان و 92 روستا و آبادی دارای ظرفیتها و قابلیتهای بسیار عالی و منحصر به فرد در بخشهای مختلف کشاورزی، گردشگری، سرمایه گذاری و ... است.

میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه های سفر اول ریاست جمهوری به دماوند 98 درصد است

وی با اشاره به مصوبات دور اول تا سوم سفر ریاست جمهوری به شهرستان دماوند نیز گفت: شهرستان دماوند در دور اول سفر با داشتن 78 پروژه تصویب شده و اعتباری بالغ بر 12 میلیارد و 585 میلیون تومان مورد توجه قرار گفت که از این تعداد 73 پروژه آن با پیشرفت 100 درصدی اجرا شده که می توان میانگین پیشرفت فیزیکی این دوره را 98 درصد دانست.

پیشرفت پروژه های سفر دوم 82 درصد است

نماینده عالی دولت در شهرستان دماوند با بیان اینکه در دور دوم سفر 57 پروژه مورد تصویب هیئت دولت با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده، اضافه کرد: با اجرای صد درصدی 31 پروژه می توان مجموع مصوبات دور دوم سفر را با پیشرفت 82 درصدی مورد توجه قرار داد.

وی دور سوم سفر را با رویکرد فرهنگی و مهمترین پروژه منطقه را مسکن مهر عنوان کرد و گفت: مسکن مهر شهرستان دماوند که در 114 هکتار زمین برای احداث حدود 10 هزار و 500 واحد مسکونی در دو منطقه مهک و مهرآباد در حال اجراست، می توان مهمترین بخش پروژه های دولت در این منطقه دانست.

قاسمی فرزاد ادامه داد: 58 هکتار برای پنج هزار واحد مسکونی در منطقه مهک دماوند و 50 هکتار آن با چهار هزار و 500 واحد مسکونی در مهرآباد بخش رودهن و شهرهای آبعلی و آبسرد نیز در حال انجام است.

لزوم تلاش مسئولان دستگاههای اجرایی بر جذب به موقع اعتبارات

این مسئول با اشاره به اینکه در این دوره از سفرهای هیئت دولت تکمیل پروژه های نیمه تمام پس از بررسی و اولویت بندی طرحها و پروژه ها مورد تأکید مسئولان شهرستانی است، بر لزوم تلاش مسئولان دستگاههای اجرایی بر جذب به موقع اعتبارات و دقت در اجرای پروژه ها تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه در این دوره از سفر کمیته برنامه ریزی استان تهران به شهرستان بیشترین سهم اعتبارات استانی به این منطقه اختصاص یافت، گفت: در سال جاری سهم شهرستان دماوند از محل اعتبارات مصوب تملک داراییها و سرمایه ای 109 میلیارد و484 میلیون ریال بوده است.

جزئیات مصوبات سال 90 شهرستان دماوند

قاسمی فرزاد تصویب 52 مصوبه با 480 میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای توسعه هرچه بیشتر شهرستان دماوند را در راستای پیشنهادات بودجه سال 90 دانست و افزود: این مصوبات مربوط به فصلهای مختلفی چون حمل و نقل، منابع طبیعی، کشاورزی، مسکن و شهرسازی، آب، آموزش، تربیت بدنی، بهداشت و درمان، تأمین رفاه اجتماعی، محیط زیست، فرهنگ و هنر است.

11 میلیارد و 350 میلیون تومان برای حوزه حمل و نقل در نظر گرفته شد

وی با اشاره به مجموع مصوبات و اعتبارات تعیین شده از سوی شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران به کمیته برنامه ریزی شهرستان دماوند اظهار داشت: در فصل حمل و نقل میزان مصوبات تعیین شده برای شهرستان هشت مصوبه با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد و 350 میلیون تومان تعیین شده است که فصول این بخش شامل بهسازی راههای روستایی شهرستان، روکش آسفالت محور صالح آباد وادان، سید آباد،کلاک و مشهد و محور آرو، بهسازی و روکش 14 کیلومتر محور مشاء در سال 1391 و ایجاد بهمن گیر در محور هراز است.

چهار بانده کردن محور آبسرد - کیلان -  ساران توسط شهرداری رودهن

وی دیگر مصوبات این فصل را چهار بانده کردن محور آبسرد - کیلان -  ساران تا پایان سال جاری و آسفالت بلوار رودهن توسط شهرداری رودهن عنوان کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان دماوند با اشاره به اهمیت کشاورزی و حفظ منابع طبیعی در شهرستان اشاره کرد و این فصل کاری را با شش مصوبه و اعتباری بالغ بر 9 میلیارد و 80 میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: طرح آبیاری تحت فشار در سطح 833 هکتار، احداث 50 کیلومتر لوله گذاری از اعتبارات ملی اختصاص یافته، احداث باغ در اراضی شیب دار در دو هزار هکتار، اجرای عملیات آبخیزداری، اجرای جنگلکاری و طرحهای مرتعداری و حفاظت از اراضی و ایستگاههای حفاظتی و تکمیل پروژه های نیمه تمام بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به فصل مسکن، عمران شهری، روستایی و عشایری با تصویب هفت مصوبه و اعتباری بالغ بر شش میلیارد و 700 میلیون تومان خبر داد و عنوان کرد: این فصل کاری با تکمیل مجتمع اوچونک، پروژه های تأمین آب، توسعه و بازسازی و احداث مخزن در روستاهای شهرستان، احداث مخزن آبعلی جهت افتتاح در دهه فجر، آغاز عملیات اجرای پروژه فاضلاب مسکن مهر مهرآباد و محک گیلاوند، تکمیل آبرسانی به شهرک فاطمیه دماوند، توسعه و بازسازی شبکه و آبرسانی به شهرستان انجام می شود.

این مسئول با اشاره به فصل منابع آب شهرستان با شش مصوبه و اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و 40 میلیون تومان و فصل آموزش با شش مصوبه و اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 50 میلیون تومان، افزود: که مهم ترین این فصل کاری در شهرستان ساماندهی رودخانه آبعلی، تکمیل مطالعه و انتقال آب از سرشاخه های تار به هومند آبسرد با اولویت اول اجرای بند خاکی بر روی رودخانه تار، انجام مطالعات تامین آب شرب، احداث 50 کیلومتر کانال انتقال آب از اعتبارات استانی، بهسازی شش رشته قنات است.

قاسمی فرزاد گفت: تکمیل مدارس خیریه شهرستان، تجهیزات هنرستانهای فنی و حرفه ای و کار و دانش شهرستان، تکمیل مدرسه کودکان استثنایی رودهن، مطالبات و تکمیل پروژه های نیمه تمام بخش، تجهیزات جایگزین مدارس و گسترش مدارس هوشمند، زمین های مدارس مسکن مهر توسط مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن با توجه به بالا بودن  هزینه های آماده سازی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهر دماوند از جمله مصوبات آموزش شهرستان است.

یک میلیارد و 20 میلیون تومان برای مصوبات ورزشی دماوند

وی پنج مصوبه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 20 میلیون تومان را از فصول تربیت بدنی دانست و اضافه کرد: که این فصل شامل تکمیل سالن شهدای آرو، تکمیل استادیوم ورزشی تختی(دماوند) و استخر رودهن، تکمیل سالن ورزشی مرانک و سالن ورزشی کارگری است.

این مسئول فصل بهداشت و درمان را با چهار مصوبه و اعتباری بالغ بر 450میلیون تومان عنوان کرد و بیان داشت: احداث خانه های بهداشت مراء و جابان، تکمیل 2 پایگاه امداد جاده ای در شهرستان، تعمیر و تجهیز مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت شهرستان، تأمین اعتبار لازم برای تجهیز مرکز دیالیز بیمارستان سوم شعبان از محل منابع ملی در دستور کار قرار گرفت.

فرماندار دماوند با اشاره به فصل رفاه و تامین اجتماعی با سه مصوبه و یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار و محیط زیست با یک مصوبه و 300 میلیون تومان افزود: تکمیل مجتمع پایگاه امداد و نجات چنار غرب، تکمیل پروژه های نیمه تمام و مستمر بهزیستی شهرستان، بهسازی تمامی گلزار شهدای شهرستان به شرط اتمام تا پایان سال جاری، مرمت بقای متبرکه شهرستان و تکمیل پروژه های نیمه تمام و مستمر محیط زیست است.

وی فصل امور عمومی، با 150 میلیون تومان اعتبار، فرهنگ و هنر با یک صد میلیون تومان اعتبار را مورد توجه قرار داد.