دومين همايش "تلبس به لباس دعوت" در محل نمايندگي مركز جهاني علوم اسلامي در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، دومين همايش تلبس به لباس دعوت با موضوعات مباني اعتقادي و پيشينه تاريخي تلبس و جنبه‌هاي عاطفي و عرفاني تلبس  در محل نمايندگي مركز جهاني علوم اسلامي در مشهد مقدس برگزار شد.

در اين همايش كه به همت اداره فرهنگي ـ تربيتي نمايندگي مركز جهاني علوم اسلامي ترتيب داده شد علما، طلاب و مسؤولان نمايندگي مركز حضور داشتند.

سخنران همايش، حجت الاسلام واسطي با اشاره به هويت حقيقي و جايگاه اجتماعي روحانيت، طلبه را يك دين‌شناس معرفي كرد و خاطر نشان ساخت : حوزه متكفل رشته تخصصي اسلام‌ شناسي است و طلبه وقتي وارد حوزه مي‌شود يعني وارد رشته تخصصي اسلام ‌شناسي شده و بايد به اين پرسش‌ها پاسخ دهد كه اسلام چه مي‌گويد؟ قانون اسلام چيست و فرهنگ اسلام چگونه است؟

استاد حوزه و دانشگاه با بيان اين كه دنياي موجود بر اساس تفكر بشري اداره مي‌شود، يادآور شد: روحانيت در اين فضا آمده تا احكام خدا را بداند، بفهمد، عمل كند و به بشريت برساند.

وي درباره تلبس به لباس روحانيت گفت : اين لباس تجلي اسلام، نظر خدا، قانون خدا و فرهنگ خداست. تجلي تفكر، قانون و فرهنگ اميرالمؤمنين  (ع ) است و ما ملبس به همين لباس هستيم.

حجت الاسلام رضايي تهراني، سخنران ديگر اين نشست، با بيان اهميت برگزاري چنين جلساتي پيش از مراسم عمامه ‌گذاري طلاب، معرفت را اولين قدم هر كاري برشمرد و افزود : تمام ناكامي‌هاي بشر از ضعف معرفت او سرچشمه مي‌گيرد و هر گوهري را كه از دست مي‌دهد به خاطر آن است كه ارزشش را نمي‌داند.

استاد حوزه علميه مشهد بر لزوم هوشياري و توجه و بصيرت روحانيت تأكيد كرد و افزود : روحاني جلوه اسلام است و در ارتباط با مردم، آنان را متوجه خدا و دستورات او مي‌كند.