زاهدان - خبرگزاری مهر: مسئول طرح و برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری ‌سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بهره برداری از 14 پروژه آبخیرداری و منابع طبیعی در استان آغاز شد.

محمد عدالتیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اعتبار اجرای این پروژه ها 11میلیارد و 843 میلیون ریال است که از محل اعتبارات استانی و ملی تامین شده است.

وی گفت: طرح های یاد شده شامل احداث بندهای خاکی، طرح کنترل سیل، آزاد سازی مسیل، احداث بند انحرافی و عملیات مکانیکی و بیولوژیکی در حوزه سدها و پروژه های مراقبت و آبیاری  و توسعه جنگل است.

وی افزود: پروژه های مذکور در شهرستان های خاش، ایرانشهر، نیکشهر، کنارک، سرباز، زابل و هیرمند به بهره برداری رسید.

مسئول طرح و برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری ‌سیستان و بلوچستان بیان داشت: با اجرای این طرح ها 26 روستا با بیش از شش هزارو 441 خانوار از نتایج اقدامات آبخیزداری و جنگل کاری بهره مند می شوند.

وی هدف از اجرای طرح های آبخیزداری را بهره بردای بهینه از منابع آب، تغذیه سفره های زیرزمینی و نیز جلوگیری از فرسایش خاک عنوان کرد.