حسین عاشوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بوژی به عنوان بخش اصلی یک قطار و واگن باری است که به همت متخصصان استان مرکزی در شرکت واگن پارس اراک طراحی وساخته و فناوری آن بومی شد، افزود: با بومی شدن این فناوری به اندازه نیمی از قیمت یک واگن به میزان 50 میلیون تومان صرفه جویی می شود.
وی با بیان اینکه، ساخت واگن های دو محوره حمل بار از دیگر ساخته های مهندسان این شرکت برای اولین بار در کشور است گفت: سرعت این واگن نسبت به نمونه های قبلی و خارجی 20 کیلومتر در ساعت بیشتر است.
عاشوری با بیان اینکه این دو محصول پس فردا، چهارشنبه رونمایی می شود گفت: امید است با رونمایی از این دو محصول، تحول اساسی در حمل و نقل ریلی کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه، متقاضیان واگن های ساخته شده با این نوع بوژی ملی زیاد است گفت: با توجه به قطارهای باری که به طور متوسط از 50 واگن به هم پیوسته تشکیل شده افزایش حجم بار و سرعت آن برای مصرف کننده توجیه اقتصادی خوبی دارد.
وی اضافه کرد: این شرکت ضمن در اختیار داشتن امکانات لازم برای تولید خودروهای ریلی به ویژه مترو و ترنست، قابلیت طراحی انواع واگن های باری و مسافربری را نیز دارد.
وی گفت: تولیدات شرکت واگن پارس اراک در 10 ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 42 درصد رشد داشته است که این مهم مرهون تلاش پرسنل این شرکت و حمایت های مسئولان کشوری و استان مرکزی از این صنعت است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک اشاره کرد: تولید هر واگن باری به طور متوسط 100 هزار دلار، مسافربری یک میلیون یورو، لکوموتیو حدود دو میلیون و 500 هزار یورو و هر واگن مترو بیش از 850 هزار دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد.