محمدرضا شیدفرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شهرستان آمل هم اکنون از نظر واحد پذیرایی بیشترین تعداد واحدهای پذیرایی بین راهی در مازندران را دارد.
وی ادامه داد: از سال 85 تاکنون بیش از 560 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با حمایت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل در اختیار متقاضیان برای ساخت واحدهای پذیرایی بین راهی در جاده هراز اختصاص داده شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل ضافه کرد: با اختصاص اعتبار حمایتی به متقاضیان در این مدت 24 واحد پذیرایی درجاده هراز افتتاح و برای 224 نفر شغل ایجاد شد.
شیدفر با بیان اینکه جاده هراز به عنوان یکی از جاده های اصلی و نزدیکترین مسیر وردوی مسافران از تهران به مازندران است، اضافه کرد: سالانه بیش از 12 میلیون مسافر از جاده هراز برای ورود به مازندران و سایر شهرهای استان از این جاده تردد می کنند و واحدهای پذیرایی این جاده را برای صرف غذا و خدمات دیگر استفاده می کنند.
وی از برخورد با واحدهای متخلف پذیرایی و خدماتی این شهرستان به خصوص جاده هراز اشاره کرد و ادامه داد: واحدهای پذیرایی و خدماتی که بدون اخذ مجوز از این اداره اقدام به ساخت واحدهای خود کردند، از خدمات حمایتی این اداره بی بهره هستند و با آنان برخورد خواهد شد.