علیرضا حائری، تهیهکننده برنامه "زاویه" درباره تهیه این برنامه به خبرنگار مهر گفت: درباره پرداخت به علوم انسانی بارها مقام معظم رهبری تاکید کردهاند، به همین دلیل گروه فرهنگ، اندیشه دینی و تاریخ شبکه چهار تصمیم گرفت برنامهای با عنوان "زاویه" تهیه کند که به مباحث مختلف علوم انسانی بپردازد.
وی ادامه داد: برخی رشتههای علوم انسانی را میتوان بومیسازی کرد، اما باید محیط مناسبی برای بومیسازی فراهم شود. تمامی این موارد باعث شد شبکه چهار برنامهای با مباحث علوم انسانی داشته باشد. علوم انسانی در راس قرار دارد، چرا که شامل تمام مباحثی میشود که افراد جامعه در آن زندگی میکنند.
این تهیهکننده اشاره کرد: تعداد برنامههای مختلف در زمینه علوم تجربی، علوم ریاضی و برخی رشتههای علوم انسانی تهیه و پخش شده بود، اما جای ساخت برنامهای که تمام مباحث علوم انسانی را در بر بگیرد، خالی بود. بنابراین برنامه جذاب "زاویه" شکل گرفت و این رسالت را بر عهده داشت که به تمام رشتههای علوم انسانی بپردازد.
وی ادامه داد: ما تلاش میکنیم برنامه برای مخاطبان قابل استفاده باشد و زمانی که پای برنامه مینشینند برای دیدن ادامه برنامه ترغیب شوند و کانال را عوض نکنند. سعی میکنیم مباحث برای دانشجویان جذاب باشد.
حائری درباره انتخاب مهمانان برنامه "زاویه" هم گفت: ما تلاش میکنیم مهمانان برنامه به لحاظ علمی نظرات مختلف داشته باشند تا وقتی کنار هم مینشیند از مباحث چالشی به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. وقتی تضارب افکار داشته باشیم بهتر میتوانیم به مباحث جذاب برسیم و بیننده نیز جذب برنامه میشود.
این تهیهکننده درباره انتخاب عبدالله صلواتی مجری کارشناس برنامه "زاویه" که دکترای فلسفه هم دارد، توضیح داد: ما دنبال یک مجری در یکی از رشتههای علوم انسانی بودیم که مناظرههای برنامه را به خوبی هدایت کند که سرانجام این اجرا به رشته فلسفه رسید و با تصمیم گروه آقای صلواتی عهدهدار اجرای برنامه شد.