غلامرضا رحیمی رشت آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام خبر گفت: این دهکده توریستی در سه فاز طراحی شده است که فاز اول آن برای خرداد ماه آینده به بهره برداری میرسد.
وی افزود: مطالعات امکان سنجی و طرح جامع دهکده سلامت صبا برای اولین بار در کشور از سال ۱۳۷۹ شروع و عملیات اجرایی آن از سال ۸۲ آغاز شد.
بخشدار خلجستان ادامه داد: در حال حاضر قسمتی از فاز اول این دهکده به بهرهبرداری رسیده و باقیمانده فاز اول ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رحیمی در خصوص بخشهای مختلف دهکده بیان داشت: دهکده توریستی صبا دارای بخشهایی مانند رستوران، کافی شاپ، تالار برای مراسمهای عمومی و جلسات اداری و ویلاهای اقامتی است.
وی سایت ماهیگیری، پیست قایقرانی و رستوران دریایی را از دیگر بخشهای این دهکده نام برد و افزود: برای بازدید کنندگان از این دهکده خدمات دیگری نظیر آموزش غواصی در نظر گرفته شده است.
بخشدار خلجستان با بیان اینکه این دهکده زیباترینترین مجتمع توریستی - تفریحی قم است اظهار داشت: دهکده سلامت صبا در فاصله ۶۵ کیلومتری شهر قم در مجاورت شهر دستجرد مرکز بخش خلجستان قرار دارد که علاوه بر اشتغال زایی فراوان باعث تحول در صنعت توریسم و اقتصاد و مردم استان خواهد شد.
رحیمی اضافه کرد: پروژه دهکده سلامت صبا و احداث دریاچه مصنوعی برای اولین بار در کشور به اجرا در آمده است.
وی گفت: در طرح جامع و چشم انداز توسعه طرح دهکده سلامت صبا کلیه خدماتِ اقامت، بهداشت، درمان، خوراک، پوشاک، تفریح، ورزش و... پیش بینی شده چنانچه مسافرین بیش از یک هفته تا یک ماه در این دهکده اقامت داشته باشند میتوانند مایحتاج خود را از داخل دهکده رفع کنند.
بخشدار خلجستان در بخش دیگری از سخنان خود به مراحل مختلف این پروژه افزود: فاز اول این پروژه شامل امکانات تفریحی و خدماتی و اقامتی مانند رستوران، کافی شاپ، سفره خانه سنتی، تالار، دریاچه مصنوعی، پیست قایقرانی، سایت ماهیگیری، شهربازی، بازارچه صنایع دستی، فروشگاه، هتل، ویلاهای اقامتی و... میشود.
رحیمی ادامه داد: کلینیک سلامت در فاز دوم و مجتمع ورزشی شامل سالنهای چند منظوره، پیست اسکیت، دوچرخه سواری، باشگاه اسب سواری و تیراندازی برای فاز سوم در نظر گرفته شده است.
وی افزود: براساس ضوابط دهکده تردد هر نوع وسیله نقلیه و استعمال دخانیات در مجموعه ممنوع است.
بخشدار خلجستان اضافه کرد: اعتبار پیش بینی شده برای احداث این دهکده ۱۰۰ میلیارد تومان است که تا کنون ۲۵ میلیارد تومان آن هزینه شده است.
رحیمی در خصوص محل تامین اعتبار طرح نیز گفت: اعتبار این طرح از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین شده است.