به گزارش خبرگزاری مهر، نصرت الله سپهر گفت: معاونت صنایع دستی کرمانشاه در تلاش است برای توسعه دادن و متمرکز کردن فعالیتهای مرتبط با صنایع دستی، بازارچههای عرضه و فروش تولیدات هنری را در کنار اماکن تاریخی ایجاد کند.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه با اشاره به این که راهاندازی این بازارچهها بستری برای فروش بهتر و بیشتر تولیدات صنایع دستی را فراهم میکند، تصریح کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده راهاندازی بازارچههای صنایع دستی در ورودی شهرها نیز در دستور کار معاونت صنایع دستی کرمانشاه قرار دارد.
این مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه تاکید کرد: از سرمایهگذاران بخش خصوصی که تمایل به راهاندازی بازارچههای صنایع دستی با اخذ تسهیلات فنی اعتباری دارند، تقاضا میشود برای ثبتنام و تبادلنظر به معاونت صنایع دستی این استان مراجعه کنند.
معاون صنایع دستی کرمانشاه افزود: سرمایهگذاران تا 15 اسفندماه امسال فرصت دارند که آمادگی خود را اعلام کنند.
براساس این گزارش، ساختمان معاونت صنایع دستی استان کرمانشاه در خیابان آیتالله کاشانی، نبش کوچه 227 واقع شده است.
راه اندازی کارگاههای جدید مرکز آموزش فنی وحرفه ای روانسر
به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور فرماندار وجمعی از مسئولین شهرستان روانسر، کارگاههای رویه کوب مبل وطراحی دوخت در مرکز آموزش فنی وحرفه ای روانسر راه اندازی شد.
در این مراسم، جلال صفری فرماندار شهرستان روانسر ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته درخصوص حمایت همه جانبه درخصوص توسعه آموزش های فنی وحرفه ای درشهرستان وهمچنین پشتیبانی از کارآموزان مهارت یافته درخصوص فراهم آوردن زمینه اشتغال آنان اعلام کرد.
وی همچنین پیشنهاد داد با همکاری شهرداری روانسر غرفه ای برای عرضه تولیدات کارگاههای آموزشی فنی وحرفه ای به منظور اشاعه فرهنگ مهارت آموزی وعینت بخشیدن تبدیل علم به عمل ودرآمدزایی ایجاد شود.
حسن محمدی سرپرست مرکز آموزش فنی وحرفه ای روانسراز استقبال خوب کارآموزان از کارگاههای آموزشی جدید خبرداد و گفت: باحمایت و مساعدت فرماندار و مدیرکل فنی وحرفه ای کرمانشاه می توان چهره مهارتی شهرستان را درسال آتی تغییرداد.