به گزارش خبرنگار مهر، محمد فوقی در جمع اعضای کانون فرهنگی و هنری عترت یاسین مسجد صاحب الزمان پنبه چوله ساری گفت: مساجد، کانون بیداری اسلامی و بهترین مکان مقابله با جنگ نرم نظام سلطه و مرکز ایجاد بصیرت و پرورش نیروهای ولایی و مروج فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی افزود: یکی از موثرترین رسانه تبلیغی حضرت امام خمینی (ره) در دوران انقلاب، قبل و بعد از انقلاب مساجد بوده و در زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مردم حضوری پررنگ دارد و مرکز ثقل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی است.
مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر مازندران اظهار داشت: از افتخارات امام راحل(ره) آن بود که محور مبارزه امام و روحانیان در مساجد انجام پذیرد که مرکز نشر تفکر توحیدی، تقویت آموزه های دینی و ترویج احکام و معارف اسلامی است.
فوقی بیان داشت: حضور جوانان و نوجوانان در مساجد برای دشمنان نظام سلطه از کلاهک های هسته ای، موحش تر است و صدای اذان مساجد و برنامه های فرهنگی مساجد و حضور اقشار مختلف مردم در مساجد از بسیاری از سلاح های نظامی برای دشمنان خطر ناک تر است.
وی ابراز داشت: امروزه مرز درگیری، نگرانی و اضطرابی که آمریکائی ها برای تسلط بر دنیا دارند صرفا دولت ها نیست بلکه آنها از فعالیت های فرهنگی، دینی و مذهبی مساجد نگرانی دارند و مساجد، مستحکم ترین مکان برای مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن محسوب می شود.
این مسئول گفت: یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران، احیاء نقش واقعی مساجد و خودباوری و استقلال فرهنگی و ارتقای معنوی و گسترش فرهنگ دینی بوده و به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، فرهنگ شهادت و روحیه شهادت طلبی نقویت و تحقق یافته است.
فوقی عنوان کرد: یکی از بنیادی ترین دستاورد ارزشمند انقلاب اسلامی ایران، تقویت و توسعه فرهنگ دینی و انجام فرائض دینی و اقامه نماز جمعه و جماعت است که در رژیم پهلوی، مردم نمازخوان را در مجامع عمومی تمسخر و توهین می کردند و فضای روانی منفی تا حدی بود که بعضی از افراد نمازخوان خجالت می کشیدند در اماکن عمومی و حتی در منازل خود در مقابل دیگران نماز بخوانند.
وی بیان داشت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، روح و جو عمومی جامعه در مورد نماز و فرائض دینی و حضور در مساجد به کلی دگرگون شد و هم دیدگاه و نگرش حکومت و دولت به سمت مسجد محوری و هم بینش و اعتقاد بسیاری از مردم نسبت به فریضه الهی متحول شد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران گفت: مساجد به اشخاص یا جریان خاصی وابستگی ندارد زیرا مساجد محل روشنگری مردم و پایگاه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه اسلامی بوده که هیچ حزب و گروه جناحی تاثیر گذاری مساجد را ندارد و هیچ حزبی تا این اندازه پایگاه ندارد که حدود 70 هزار مسجد در کشور با محوریت ائمه جماعات مساجد از دیگر برکات جهموری اسلامی است.