به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین همایش ملی شهر و سیمای شهری و سومین همایش توسعه شهری با رویکرد فرهنگی و اجتماعی عصردوشنبه با حضور بیش از 700 تن از استادان و کارشناسان معماری و شهرسازی، دانشجویان، مدیران شهری، شهرداران و علاقمندان در سالن اجتماعات شهید رجایی مرکز تربیت معلم قزوین برگزار شده است.
سید مهدی ایازی در این همایش اظهارداشت: امور فرهنگی و اقتصادی، فقرزدایی و عدالت اجتماعی و ملاحضات زیست محیطی از ارکان مهم توسعه پایدار شهری و شهروند مداری است.
وی افزود: طراحی و اجرای طرح های عمران شهری با الگو گرفتن از کشورهای خارجی بدون در نظر گرفتن مقتضیات اجتماعی و فرهنگی کشورها و شهرها مشکلاتی را در بخشهای عمرانی ایجاد می کند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری قزوین تصریح کرد: آشفتگی در چهره شهرها نتیجه نگاه فردی به ساخت و سازها و بی توجهی به منظر و سیمای شهری است.
این کارشناس شهرسازی بیان کرد: توجه اجتماع محور به ساخت و سازها، تشکیل کارگروههای معماری و شهرسازی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و رسمیت یافتن طراحی شهری از راهکارهای موثر در ساماندهی سیما و منظر شهری است.
هومن باباپور دبیر اجرایی همایش هم گفت: 30 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که در این همایش یک روزه 14 مقاله از سوی کارشناسان ارائه شده است.
عضو هیئت مدیره سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین یادآورشد: در این همایش بیش از 700 تن از استادان، کارشناسن شهرسازی و معماری، شهرداران، دانشجویان معماری، اعضای سازمانهای نظام مهندسی ساختمان، روسای سازمانهای مسکن و شهرسازی، روسای شوراهای اسلامی و مدیران کل دفاتر فنی استانداری نیز حضور دارند.
در بخش بعداز ظهر این همایش سردار طلایی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، مصطفوی دبیر شورای عالی امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و تعدادی از کارشناسان در خصوص ارزیابی تاثیرات فرهنگی و اجتماعی تخریب پل ری، اجرای پروژه سرای محله، بافت فرسوده و بازیافت و پروژه های پیاده راه دیدگاههای کارشناسی خود را مطرح کردند.
این همایش ساعاتی دیگر با اهداء لوح به دست اندرکاران برگزاری همایش به کار خود پایان می دهد.