قم - خبرگزاری مهر: رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم از طراحی رشته‌های این دانشگاه بر مبنای بازار کار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد عطارنیا ظهر پنجشنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی قم بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی قم در سال 81 برای نخستین بار به پذیرش دانشجو پرداخت و با 20 دانشجو آغاز به کار کرد.

وی گفت: با برنامه ریزی دقیق و حمایت کامل استان امروزه شاهد توسعه این دانشگاه با 18مرکز آموزش عالی علمی و کاربردی و حدود هشت هزار و 300 دانشجو در 53 کد رشته محل در استان هستیم.

رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی قم بیان کرد: با رویکرد جدید دانشگاه علمی کاربردی نیازهای کلی استان مشخص شد.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 80 درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه در قم مشغول به کار شده‌اند، ادامه داد: نیازسنجی انجام گرفته بر مبنای بازار کار و نیروهای متخصص در استان بود و منجر به ایجاد رشته‌های متنوع در این دانشگاه در استان قم شد.

عطارنیا گفت: ویژگی بارز کد رشته محل ها این است که بر اساس نیازهای استان طراحی شده‌اند و مطابق با نیازهای بازار استان است.

وی در ادامه گفت: با توجه به توسعه استان قم، چشم انداز روشنی برای این دانشگاه دیده شده است.