تصميم داريم كه هرسال جشنواره موسيقي زنان بومي ايران را برگزار كنيم و از اين رو دبيرخانه دائمي اين جشنواره را تاسيس كرده ايم.

" رضا مهدوي" رئيس مركز موسيقي حوزه هنري در گفت و گو با خبرنگار موسيقي "مهر"، ضمن بيان اين مطلب افزود: خوشبختانه از دستاوردهاي جشنواره سال گذشته، شركت گروه هاي جديد در جشنواره امسال است. امسال ما فيلم ها ، ضبط هاي آرشيوي و اسناد اين جشنواره را به شكل محرمانه ضبط خواهيم كرد تا در اختيار محققان زن قرار بگيرد تا بتوانند بهره بهرداري هاي لازم را از آنها بكنند. همچنين دانشجويان دختر كه با حضور در اين جشنواره ها مي توانند در حفظ اين اصالت ها كوشا باشند و فرهنگ و تمدن خودشان را به آيندگان منتقل كنند.

وي ادامه داد: حضور موسيقيدانان و دانشجويان دختر موسيقي در اين جشنواره مي تواند به هماهنگي بهتر آواها و نواهاي ساخته شده توسط آنها با شنيدن بهترين نمونه هاي سازي و آوازي محلي ايران كمك كند. خصوصا اين كه ما امسال نيز همچون سال گذشته تصميم داريم كتاب جشنواره را منتشر كنيم و اين سند مكتوب مي تواند كمك بسزايي در پيشبرد اهداف در زمينه حفظ موسيقي نواحي و بومي زنان ايران داشته باشد. در اين كتاب اطلاعات تكميلي جلد اول آورده شده است.

وي در مورد نقش زن در موسيقي نواحي ايران گفت: متاسفانه در طول تاريخ نقش زن ايراني هميشه مستور باقي مانده است و ما به جز همان چند زني كه در شاهنامه نامشان آورده شده است، زنان و مادران بزرگ ايراني را ناشناخته باقي گذاشته ايم. در حالي كه هم زنان ما بيش از اين حرف هاست و ما در دوره اي زندگي مي كنيم كه بسياري از دختران ما در زمينه هاي مختلف جلوتر از زنان بزرگ تاريخ هستند، اما كوتاهي هاي ما در معرفي اين فرهيختگان باعث شده است تا انها ناشناخته بمانند. در زمينه موسيقي ما سعي كرده ايم كه اين مساله را از بين ببريم. قرار هم نيست كه اين خانم ها بيايند و فضاي موسيقي شهري روي آنها تاثير بگذارد ، بلكه قرار است تا موسيقي بومي را به همان شكل پاكيزه و خالصش عرضه كنند.

مهدوي در مورد همكاري هاي مركز امور مشاركت زنان نهاد رياست جمهوري گفت: اين مركز به قدري به ما كمك كردند و همكاري خوبي داشتند كه من بايد بگويم برگزار كننده اصلي اين جشنواره مركز موسيقي حوزه نيست و اين نهاد هستند كه فعاليت هاي ارزنده اي را براي زنان ايران انجام داده اند.