شب گذشته 28 بهمن‌ماه مراسم نخستین جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی در سینما فلسطین برگزار شد و جایزه اثر برگزیده این مراسم به "قلاده‌های طلا" رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته 28 بهمن‌ماه مراسم نخستین جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی در سینما فلسطین برگزار شد.

در ابتدای این مراسم روح‌الله رجبی قائم مقام مرکز راهبردی جبهه فکری انقلاب اسلامی گفت: اهالی تفکر یک نگاه خاص و بیشتر آسمانی دارند که گاهی مفید حال امروز ما نیست. ما به دنبال آن هستیم که تفکر انقلابی را با اهالی فرهنگ و سینما همراه کنیم و پیوندی بین فضای تکفری انقلاب و سینما برقرار کنیم. سعی ما این است که این حرکت سطحی را عمق ببخشیم و این تجربه اول ما است. ما همچنین به دنبال دغدغه‌مند کردن متفکران انقلاب نسبت سینما هستیم.

وی افزود: 150 استاد در رشته‌های مختلف فیلم‌ها را دیده‌اند و شاخص‌هایی بیرون آمده و سنجش شده است و نشست تخصصی درباره فیلم‌ها و همچنین نقد کیفی و مکتوب داشتیم و در نهایت در یک فرآیند کیفی به برگزیده‌ها رسیدیم. جشنواره فیلم فجر امسال جشنواره بد ولی با جوایزی خوب بود. غلبه با جریان روشنفکری است و این جریان 10 – 11 فیلم درباره خیانت داشت و تحریف دفاع مقدس و بی‌معنا کردن خانواده در ایران و تمسخر سنت‌های ایرانی از دیگر موارد است.

در ادامه  این مراسم با حضور سهیلا صادقی، شهلا باقری، عادل پیغامی، محمدصادق کوشکی، حجت‌الاسلام علی ذوعلم، محمدحسین رجبی و دکتر زاهدی وفا از اساتید دانشگاه و داوران این جایزه، جوایز به برگزیدگان اهدا شد.

در این مراسم 9 جایزه فرعی اهدا شد که به ترتیب به محمدعلی باشه‌آهنگر برای فیلم "ملکه"، علی قوی‌تن برای فیلم "پرواز بادبادک‌ها"، جواد اردکانی برای فیلم "شور شیرین"، پرویز شیخ‌طادی برای فیلم "روزهای زندگی"، حسن فتحی برای فیلم "یک روز دیگر"، وحید جلیلی برای "پایه‌گذاری جشنواره مردمی عمار"، یعقوب توکلی برای "نقد جامع سینمای ایران"، ناصر هاشم‌زاده برای "حفاظت از گفتمان انقلاب اسلامی در فیلمنامه‌نویسی"، سعید مستغاثی برای "سال‌ها نقد عالمانه و دلسوزانه سینمای ایران" اهدا شد.

علی قوی‌تن پس از دریافت جایزه خود گفت: ای کاش مادرم زنده بود چراکه مادرم باعث شد این فیلم را بسازم اما متاسفانه در جایی زندگی می‌کنیم که یک بام و چند هوا دارد. آنچه تلاش کردیم حدود 11ماه طول کشید و 1200 کیلومتر دور از زرق و برق این شهر این فیلم را ساختیم.

در این مراسم جایزه اثر برگزیده سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی به طور مشترک به محمد خزاعی و ابوالقاسم طالبی تهیه‌کننده و کارگردان فیلم "قلاده‌های طلا" رسید.

ابوالقاسم طالبی پس از دریافت این جایزه افزود: من مطمئنم هیچ وقت پارتی به من نیامده است چون فکر می‌کردم خزاعی پارتی بازی می‌کند و ما چند تا  خودرو تیبا می‌بریم اما نشد. در اختتامیه هم شیخ‌طادی دلش برای من سوخت و سیمرغ خودش را به من داد و بعد وزیر دلش برای شیخ‌طادی سوخت و گفت که به من یک جایزه خواهد داد و چند روز پیش از وزارت فرهنگ زنگ زدند که مدل تیبایی که می‌خواهی را اعلام کن.

طالبی ادامه داد: من هم به وزارت فرهنگ اعلام کردم تیبای مشکی متالیک می‌خواهم اما آن را به نام فرزند شهید احمدی‌روشن سند بزنید. پس از صحبت‌های وی خانواده شهید احمدی‌روشن بر روی صحنه حاضر شدند و از آنها  تجلیل به عمل آمد و طالبی در حالی فرزند شهید احمدی روشن را در بغل داشت فریاد زد: به کوری چشم اسرائیل.

محمد خزاعی تهیه‌کننده فیلم "قلاده‌های طلا" گفت: این فیلم با سختی‌های فراوانی ساخته شد و تنها دو سال فیلمنامه آن طول کشید. بسیاری از بازیگرانی که از آنها خواسته شد که بازی کنند حاضر به بازی در این فیلم نبودند و حتی برخی قرارداد بستند و بعد قرارداد خود را بهم زدند تا فیلم زمین بخورد اما بازیگران آن چون جلیلی و نورایی امروز در جبهه و در جنگ فرهنگی وارد شده‌اند که جای تقدیر دارد.

در پایان این مراسم فیلم "قلاده های طلا" به نمایش در آمد.