به گزارش خبرنگار مهر، دومین گروه از خواهران بسیجی نهاوند به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
فرمانده سپاه نهاوند در این خصوص اظهار داشت: تعداد 400 نفر از خواهران بسیجی با عنوان کاروان راهیان نور به مدت سه روز به مناطق عملیاتی جنوب و بازدید از شلمچه، اروندرود، دهلاویه و خرمشهر اعزام شدند.
مرتضی خراسانی با بیان اینکه این افراد در قالب 10 کاروان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند، گفت: اردوهای راهیان نور از مهمترین عوامل تحول فرهنگی در کشور است.
خراسانی ادامه داد: جوانان در قالب کاروان راهیان نور با حضور در مناطق جنگی با رشادتهای رزمندگان و شهدا آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین نسل جوان و ایجاد پیوند ناگسستنی بین نسل اول با نسلهای بعدی انقلاب از اهداف برگزاری این اردو است، گفت: تاکنون یک هزار و 500 نفر از دانشآموزان نهاوندی نیز به این مناطق اعزام شدهاند.
وی افزود: در هر اتوبوس 40 نفری یک روحانی، یک راوی و یک پاسدار حضور دارد.
راهاندازی خط نهاوند ـ شیراز در ناوگان اتوبوسرانی نهاوند
مسئول پایانههای مسافربری شهرستان نهاوند از راهاندازی خط مسافربری نهاوند ـ شیراز خبر داد و گفت: به منظور تسهیل در خدماترسانی بهتر به شهروندان نهاوندی دو دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی این شهرستان اضافه شده است.
احمد صفدری عنونپان کرد: در نهاوند نیز همزمان با سایر شهرهای استان پیشفروش اینترنتی بلیت اتوبوس از 23 بهمن شروع شده است.
وی یادآورشد: همزمان با طرح نوروزی که از 25 اسفند شروع خواهد شد نرخ کرایهها 20 درصد افزایش خواهد یافت.
مراکز فنی حرفه ای نهاوند دوره های آموزشی رایگان برگزار می کنند
رئیس مرکز فنی و حرفه ای نهاوند از برگزاری آموزشهای رایگان توسط مراکز فنی و حرفهای ویژه برادران و خواهران در نهاوند خبر داد.
احمد سیفی گفت: در مرکز فنی و حرفهای برادران 16 رشته و در مراکز فنی حرفهای ویژه خواهران 12 رشته به کارآموزان و علاقمندان آموزش داده میشود.
سیفی اظهار داشت: در پایان هر دوره با دریافت گواهینامه مهارت، شرکتکنندگان میتوانند از تسهیلات ویژه استفاده کنند.
احمد سیفی افزود: نقشهکشی، معرقکاری، کیف و کفش دوزی، گلیمبافی، مجسمهسازی از چوب، قلاببافی با چرم، پردهدوزی و جاجیم بافی از مهمترین رشتههای ویژه خواهران است.
وی از فعالیت 16 مرکز آموزشگاه آزاد زیر نظر فنی و حرفه ای نهاوند خبر داد و گفت: بر حسب نیاز کارفرمایان مرکز فنی و حرفه ای نهاوند نسبت به تربیت و آموزش نیروی کار ماهر و نیمه ماهر اقدام میکند.
78 درصد جمعیت روستاهای مرکزی نهاوند از گاز خانگی بهرهمند هستند
فرماندار نهاوند گفت: 78 درصد جمعیت روستاهای بخش مرکزی نهاوند از نعمت گاز خانگی بهرهمند شدهاند.
اسماعیل زارعیکوشا در نشست بررسی مشکلات روستای دهفول نهاوند افزود: در حال حاضر 73 روستای نهاوند دارای گاز خانگی هستند و عملیات اجرایی بیش از 30 روستای دیگر نیز در حال اجرا است.
فرماندار نهاوند به ضرورت ایجاد کمیته اشتغال روستایی در نهاوند اشاره کرد و اظهار داشت: دهیاران و بخشداران باید با معرفی توانمندیهای هر روستا برای ایجاد اشتغال تلاش کنند.
وی روستای دهفول به واسطه وجود کارگاههای تولید مبل و منبت را یکی از روستاهای ممتاز در ایجاد اشتغال در نهاوند خواند و گفت: اگر فعالیت این کارگاهها با برنامه باشد دغدغه بیکاری از این روستا به کلی رفع می شود.
250 کارگاه فرش دستباف در نهاوند راه اندازی شده است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نهاوند از ایجاد بیش از 250 کارگاه فرش دستباف در نهاوند خبر داد.
علی کاویانی اظهار داشت: در این کارگاه ها مواد اولیه و لوازم مورد نیاز از جمله نخ، دار قالی، مربی و نقشه فرش در اختیار فرشبافان قرار میگیرد.
وی ابراز داشت: در این کارگاه مددجویان آموزشهای لازم را زیر نظر مربیان فرشباف کسب میکنند و در پایان فرش دستباف آنها شمارهگذاری شده و بعد از ارسال به تهران با قیمت بالا به فروش میرسد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نهاوند از ایجاد اشتغال برای یک هزار و 350 نفر در سال جاری برای مددجویان این نهاد خبر داد و افزود: امسال 450 خانوار کمیته امداد به خودکفایی کامل رسیده و از حمایت و مستمریبگیری کمیته امداد خارج شده اند.
کاویانی یادآور شد: هشت هزار و 500 خانوار در نهاوند زیر پوشش کمیته امداد هستند و 50 نوع خدمت به آنها ارائه میشود.
50 غرفه در نمایشگاه عرضه مستقیم کالا نهاوند دایر می شود
رئیس اداره بازرگانی شهرستان نهاوند گفت: به منظور کنترل و تنظیم بازار نوروز، نمایشگاه بهاره عرضه مستقیم کالا با 50 غرفه از 13 تا 23 اسفند در نهاوند دایر می شود .
مجتبی رضایی افزود: دراین نمایشگاه کالاهای مورد نیاز مردم شامل البسه و پوشاک، کفش و کیف، شیرینی و آجیل و ماود پروتئینی مرغ و گوشت با قیمت مناسب عرضه می شود.
وی افزود: علاوه بر این به منظور تامین میوه شب عید مردم، امسال 140 تن پرتقال و 40 تن سیب در واحدهای صنفی با قیمت دولتی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
رضایی گفت: از ابتدای اسفندماه جاری تا اوایل فروردین سال آینده با همکاری مجمع امور صنفی، تعزیرات، پایانه ها و شبکه بهداشت طرح تنظیم و تشدید نظارت بر بازار مصرف در شهرستان نهاوند اجرا می شود.
وی با بیان اینکه طرح تنظیم بازار به منظور جلوگیری از افزایش قیمتها توسط افراد سود جو است، افزود: اصناف ملزم به نصب نرخ نامه بر روی کالاهای خود هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد و به تعزیرات معرفی خواهند شد.