کرمانشاه - خبرگزاری مهر: سوختن 300 قطعه جوجه 20 روزه در آتش، نگاه درست به پدافند غیرعامل کشور را از تهدیدات احتمالی مصون می دارد و ... از اخبار کوتاه استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به علت وقوع آتش سوزی در یک واحد مرغداری در منطقه ای روستایی واقع در حومه شهر کرمانشاه، 300 قطعه جوجه طعمه حریق شدند.

در کسب اخباری مبنی بر وقوع یک فقره آتش سوزی در یک واحد مرغداری در منطقه ای روستایی در محدوده استحفاظی پاسگاه "عثمانوند" شهرستان کرمانشاه، بلافاصله ماموران پاسگاه برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

با حضور ماموران در محل گزارش شده و در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، به علت نشت گازوئیل از بخاری مرغداری، واحد مذکور دچار حریق شده و در اثر این حادثه 300 قطعه جوجه 20 روزه در آتش سوخته اند.

نگاه درست به پدافند غیرعامل کشور را از تهدیدات احتمالی مصون می دارد

سید دادوش هاشمی گفت: با نگاه درست و صحیح به موضوع پدافند غیرعامل، کشور از مشکلات و تهدیدات احتمالی مصون می ماند.

استاندار کرمانشاه افزود: اجرای تمام طرح ها و برنامه ها باید با نگاه به موضوع پدافند غیرعامل لحاظ شوند.

وی تاکید کرد: با اجرای برنامه های موضوع پدافند غیرعامل، امکانات، شریان های حیاتی، نیروی انسانی، زیرساخت ها و پروژه های کلان کشور از آسیب ها و تهدیدات احتمالی مصون می ماند لذا تمام برنامه ها و طرح هایی که توسط دستگاه های اجرایی صورت می گیرد باید با نگاه به موضوع پدافند غیرعامل لحاظ شوند.

وی با تاکید بر این مطلب که باید اقدامات موثر در راستای حفاظت از منابع و امکانات صورت گیرد گفت: اجرای برنامه های پدافند غیرعامل یک کار اساسی و ویژه برای کشور است زیرا موقعیت کشور یک موقعیت حساس است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با نگاه درست به موضوع پدافند غیرعامل، کشور از تهدیدات احتمالی مصون می ماند، تصریح کرد: توجه به اجرای برنامه های پدافند غیرعامل از انجام کارهای روزمره دستگاه ها مهمتر است لذا ارائه آموزش به مدیران برای اجرای برنامه های آن بسیار مهم و اساسی است.

وی با اشاره به موضوع بهره وری که یک روزه انجام نمی شود، ادامه داد: همانطوری که انجام برنامه های بهره وری نیاز به زمان و ممارست دارد موضوع پدافند عامل هم باید به یک فرهنگ تبدیل شود تا کشور از بروز خطرات و مشکلات احتمالی مصون بماند.

توسعه اشتغال و حرفه آموزی از زیرساخت های اصلاحی و تربیتی است

علی اشرف رشیدی مدیرکل زندان های استان در نشستی با مسئولین اشتغال وحرفه آموزی زندان های استان، بیکاری وعدم اشتغال مددجویان را موجب انفعال وسوق اغلب آنها به سوی رفتارهای پرخطر و هنجارشکنی در جامعه دانست و گفت: تحقق اهداف اصلاحی و تربیتی مستلزم توانمندسازی مددجویان و توجه به زیرساخت های اجتماعی است.

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه حرفه آموزی متناسب با نیاز جامعه را در توانمندسازی، اعتماد به نفس و خوداتکایی مددجویان برای ورود به بازار کار بسیار با اهمیت برشمرد و بر توسعه و گسترش فعالیت های حرفه آموزی و ایجاد رشته های جدید متناسب با فناوری های نوین تأکید کرد.

رشیدی افزود: ارتقاء رشته های آموزشی فنی و حرفه ای در سطح زندان های استان از 25 رشته در سال 89 به 34 رشته در سال جاری و افزایش دوره های آموزشی از 65 دوره به 105 دوره نسبت به سال گذشته بیانگر رشد حرفه آموزی و استقبال مددجویان در زمینه آموزش های مورد نظر است.

مدیرکل زندان های استان تصریح کرد: ارتقاء مهارت های شغلی مددجویان می تواند زمینه اشتغال آنها را در حین تحمل حبس در مراکز خدماتی، کشاورزی و صنعتی تحت پوشش و همچنین ایجاد اشتغال مولد پس از آزادی به نحو مطلوب فراهم نماید .

این مسئول تاکید کرد: رشد 30 درصدی آموزش فنی و حرفه ای و همچنین ارتقاءبیش از 38 درصدی اشتغال غیر مولد مددجویان در سال جاری در کاهش آسیب های اجتماعی تاثیرگذار است.

رشیدی در این نشست با تقدیر از مسئولان سازمان آموزش فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی و گردشگری استان در جهت توسعه فعالیت های حرفه آموزی در سطح زندان های استان، خواستار تعامل هرچه بیشتر و ارتقاء سطح همکاریهای بین شد.