جواد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اهل بیت عصمت و طهارت در زمینه فرمانروایی و مسئولیت بر مردم فرازها و جملات بسیاری آورده اند و همچنین در کلام الله نیز از مسئولیت پذیری در مقابل مردم به امانت الهی تعبیر شده است.
وی با تاکید بر اهمیت این مهم اظهار داشت: فرمانداری شهرستان رباط کریم با هدف تحقق این مهم اقدام به تدوین و تهیه منشور اخلاقی انتخابات کرده است.
این مسئول گفت: در ابتدای این منشور بر باید ها و نبایدهای انتخابات، چون حرکت بر مدار قانون، تقویت امید و نشاط ملی و پرهیز از سیاه نمایی یا تخریب انقلاب اسلامی تاکید شده است.
موسوی با اشاره به گرایشات قومی در شهرستان رباط کریم بر بی جانبی کامل در برگزاری انتخابات تاکید کرد و افزود: مقابله با قومیت گرایی، کنترل احساسات هواداران، حفظ بی طرفی کامل و احترام به نتایج آراء انتخاباتی از دیگر مفاد منشور اخلاقی تدوین شده در این شهرستان است.
مشاور فرهنگی فرماندار رباط کریم ادامه داد: از نکات دیگر این منشور اخلاقی، پایداری در برابر مشکلات، برخورداری از اندیشیدن به مشکلات و دغدغه های مردم، دوری از ریاست طلبی، پاسداری از منافع کشور، انصاف در گفتار و حفظ منافع کشور است.
موسوی، سومین بخش از این منشور اخلاقی را معیارهای کاندیدای اصلح معرفی کرد و گفت: این معیارها شامل تعهد و تجربه، امانت داری، اصالت خانوادگی، ساده زیستی و داشتن سعه صدر است.
این مسئول، احترام به انتخاب مردم را مولفه مهمی برای نمایندگان انتخاب شده ذکر و عنوان کرد: نماینگان پس از انتخاب باید با اجرای تعهدات وعده داده شده رضایت مردم را جلب کنند.
وی یادآور شد: منشور اخلاقی انتخابات با تحقیق و پژوهش جمعی از بزرگان علم و دین تدوین شده و در اختیار مسئولان این شهرستان قرار گرفته است.