نصرت الله سپهر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این شیرینی با خمیر مخصوص و عمل آوری خاص و با کوره های سنتی پخته می شود و جزو شیرینهای خاص استان کرمانشاه است.
معاون صنایع دستی و سنتی استان کرمانشاه افزود: بعضی از استانها نیز شیرینی ای شبیه به شیرینی سنتی استان کرمانشاه دارند اما نان برنجی استان کرمانشاه به لحاظ طعم اصیل تراست.
سپهر گفت: از دیگر شیرینهای سنتی استان می توان به نان شکری و نان خرمایی اشاره کرد.
معاون صنایع دستی و سنتی استان کرمانشاه تاکید کرد: نان خرمایی یکی دیگر از این شیرینیهای سنتی استان است که ماده داخل آن از خرما است و معمولا خرمای این شیرینی از شهرستان قصرشیرین تهیه می شود که خرمای بسیار خوش طعمی است.
وی افزود: مواد اولیه این شیرینیها از ادویه جاتی مثل زعفران قائنات مشهد و سایر ادویه جات طبیعی است.
سپهر تصریح کرد: کاک یکی دیگر از شیرینی های محلی استان است که مواد تشکیل دهنده آن شکر، آرد وهمراه با عمل آوری خاص این شیرینی است.
وی تاکید کرد: در اکثرنمایشگاه های صنایع دستی استان در محل برگزاری نان برنجی، کاک و نان خرمایی پخت می شود.
سپهر گفت: بسته بندی نان برنجی تفاوت کرده و در واقع تلفیقی شده است یعنی در بسته بندی های نان برنجی تلفیقی از نان خرمایی و کاک و شکری هم قرار دارد که این تغییرمناسب است.
وی افزود: نظارت خوبی بر مراحل پخت این شیرینی محلی انجام می شود در خصوص استفاده از ادویه جات گیاهی و سنتی و تازه بودن مواد که همین مسئله باعث تفاوت این شیرینی است.
سپهر تاکید کرد: در کرمانشاه چیزی بیش از 150 کارگاه نان برنجی پزی داریم البته در اکثر شهرستان های استان نیز کارگاه تولیدی داریم که نان برنجی شهر کرمانشاه عمل آوری آن سنتی تر و درست تر است.
معاون صنایع دستی وسنتی استان در پایان افزود: شیرینی محلی و سنتی استان تفاوت بسیاری با شیرینی های صنعتی دارد و از مواد بهتری استفاده شده است و عمل آوری و مزه و طعم آن متفاوت تر است و استقبال اکثر میهمانان استان کرمانشاه از این سوغات محلی استان نیز گویای همین مطلب است.