مدیر کل مرکز سیستان و بلوچستان گفت: 50 گروه خبری در روز انتخابات حضور حماسی مردم را ثبت و ضبط می‌کنند.

رضا رحیمی، مدیر کل مرکز سیستان و بلوچستان در پاسخ به این سئوال که با توجه به زمان باقی‌مانده تا انتخابات مجلس نهم عملکرد آن مرکز تا کنون چگونه بوده‌است؟ به خبرنگار مهر گفت: فعالیت‌های رسانه‌ای انتخابات طبق دستورالعمل‌ها و تقویم سازمانی انتخابات ماه‌هاست که در مرکز سیستان و بلوچستان در واحدها و بخش‌های مختلف آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: این برنامه‌ها خوشبختانه در آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی به جامعه نقش مهم و قابل توجهی داشته است و توانسته مردم و مخاطبان را با مقوله‌هایی نظیر اهمیت و جایگاه مجلس در قانون‌گذاری و نظارت، نقش و وظایف نمایندگان، شیو‌ه‌های قانون گذاری در جوامع و کشور‌های مختلف و سابقه انتخابات در نظام جمهوری اسلامی آشنا سازد. همچنین در قالب این برنامه‌ها در صدا و سیما و خبر، بخش‌های مختلف جامعه ضمن طرح دیدگاه‌های خود، با اقدامات و فعالیت‌های مجریان و متولیان برگزاری انتخابات در روزهای آینده افزایش و شتاب بیشتری خواهد گرفت. 

مدیرکل مرکز سیستان و بلوجستان درباره اینکه برنامه‌های تولیدی آن مرکز در این خصوص با چه اهدافی تولید می‌شوند؟ گفت:
عمده برنامه‌های انتخاباتی در مرکز سیستان و بلوچستان با هدف آگاه نمودن جامعه نسبت به جایگاه مجلس و قانون‌گذاری و اطلاع رسانی اقدامات مجریان و برگزار کنندگان انتخابات صورت می‌گیرد.

رحیمی اشاره کرد: در این برنامه‌ها با دعوت از کارشناسان مختلف، مجریان و متولیان برگزاری انتخابات اعم از مسئولان ستاد انتخابات و مسئولان دفتر نظارت شورای نگهبان تلاش می‌شود به دیدگاه‌ها، نظرات و دغدغه‌های مردم و جامعه در خصوص انتخابات و مسائل مربوط به آن پاسخ داده ‌شود.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا در ساختار و محتوای این برنامه‌ها نوآوری و تغییری ملاحظه می‌شود؟ گفت: با توجه به اهمیت مقوله انتخابات و وظایف رسانه در این زمینه تهیه، تولید و پخش برنامه‌های انتخاباتی نهایت تلاش و دقت صورت گرفته تا برنامه‌های انتخاباتی هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ ساختار و شکل از جذابیت و اثر بخشی قابل توجهی برخوردار باشد.

مدیر کل صدا و سیمایی مرکز سیستان و بلوچستان یادآور شد: در تولید این برنامه‌ها ضمن استفاده از بهترین عوامل برنامه‌ساز و کارشناسان آگاه و خبره در انتخاب و استفاده از دکورد‌های مطلوب، استفاده از جذابیت‌های فنی و تصویری نهایت تلاش صورت گرفته است. ساخت قطعات موسیقی به گویش‌های محلی استان با موضوع انتخابات از اقدامات مؤثر در این زمینه است. 

رحیمی درباره اینکه مشارکت مردم استان را در این دوره چگونه ارزیابی می‌کنید؟ افزود: استان سیستان و بلوچستان به لحاظ میزان مشارکت در عرصه‌های انتخاباتی همواره جزء استان‌های برتر کشور بوده‌است و میزان مشارکت مردم این استان در انتخابات در دوره‌های مختلف بالای هفتاد درصد ارزیابی شده است.

وی ادامه داد: مردم این استان به لحاظ شرایط قومی، قبیله‌ای و تنوع قومی مذهبی در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی حضوری گسترده داشته و دارند و در عرصه‌های حساس اجتماعی با وحدت و انسجام اسلامی و ملی هماوره دوش به دوش و در کنار هم حضوری چشمگیر خواهند داشت.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان درباره اینکه در روز انتخابات چه برنامه‌هایی را تدارک دیده‌اید؟ توضیح داد:
در روز انتخابات ضمن آماده باش تمامی نیروها و عوامل برنامه‌ساز و فنی در صداوسیما و خبر، پیش‌بینی تهیه و تولید ویژه برنامه انتخابات با گویش‌های بومی محلی از ساعات اولیه بامداد در صداوسیما صورت گرفته است.

رحیمی در پایان افزود: همچنین بیش از 50 گروه خبری و تولیدی برای تهیه گزارش از حضور مردم در صندوقهای اخذ رأی در زاهدان و سراسر استان و امکان برقراری ارتباط‌های زنده تلویزیونی و رادیویی با شعب شاخص اخذ رأی، ستاد انتخابات، فرمانداری ها، دفتر نظارت پیش بینی و تدارک دیده شده است. ضمن اینکه برای برقراری ارتباط با شبکه‌های سراسری نیز مقدمات لازم فراهم شده است.