دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: اگر چه ديدگاههاي اروپا و آمريكا در مورد ارجاع پرونده هسته ايران به شوراي امنيت در تضاد است اما هر دوي آنها نمي خواهند يك حكومت اسلامي قدرتمند در منطقه وجود داشته باشد.

حسن روحاني دبير شوراي عالي امنيت ملي عصر پنج شنبه در ديدار با اعضاي شوراي شهر، حزب اعتدال و توسعه و مردم كرمانشاه در تالار شهر شهرداري كرمانشاه گفت: ما حق نداريم كشورخود را از كشورهاي ديگرعقب ترنگه داريم و ما مي خواهيم شرايط را به گونه اي تغيير دهيم كه روابط ما با دنيا روابط بهتري باشد تا ايران اسلامي پيشرفت كند .

وي افزود: آمريكا در انقلاب اسلامي مهمتري كشور منطقه را از دست داد و از آن پس آمريكايي ها همواره به دنبال فرصتي هستند كه به ايران فشار آورند تا در نتيجه اين فشار ها ايران اسلامي يا تسليم شود و درغير اين صورت آمريكا بتواند ضربه هاي اساسي به ايران اسلامي وارد كند.

روحاني با اشاره به نزديكي ديدگاههاي اروپا و آمريكا گفت: درست است كه اروپا به آمريكا نزديك است اما رقابت بين آنها جدي است وما مي توانيم از اين فضاها استفاده كنيم.

وي استقلال و تماميت ارضي ايران را براي اتحاديه اروپا و كشورهايي همچون چين و روسيه مهم خواند و افزود: استقلال و تماميت ارضي ايران براي آنان مهم است چرا كه ايران مستقل فضاي تنفسي اين كشورها در منطقه است.

روحاني تاكيد كرد: آن چيزي كه براي آمريكا قابل تحمل نيست اين است كه ايران به كشوري قدرتمند و مستقل تبديل شده كه آثار انقلاب عظيم اسلامي آن را مي توان در همه دنيا ديد.