آيت الله مؤمن در دومين همايش اساتيد دروس معارف دانشگاه‌ها گفت: رمز موفقيت اساتيد روحاني در دانشگاه‌ها تعمق در دروس، تفكر در شيوه تدريس و مدار‌ا با جوانان است.

به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" به نقل ازپايگاه اطلاع رساني رسا، دبير شوراي عالي حوزه علميه قم در دومين همايش «انقلاب اسلامي، مسايل و نظام اسلامي» كه به همت مركز برنامه‌ريزي و تدوين متون درسي دانشگاه وابسته به نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در سالن اجتماعات مدرسه امام خميني قم برگزار شد، گفت : نظريه ولايت فقيه مورد نظر اكثر علماي اسلام بوده و هست. اگر فقيه، جامع‌الشرايط شود، ولايت براي او از جانب خداوند لازم خواهد شد.

وي با اشاره به برخي شبهات وارد بر قانون اساسي گفت : در مسايل قطعي كه در قانون اساسي آمده است، جاي شكي نيست زيرا نظام ما برپايه اسلام بنا نهاده شده است و جمهوري ما اسلامي است. در مسايلي كه در شرع اسلام ذكر نشده است نيز متكي به نظر ولايت فقيه است. بنا بر روايات اداره امور مسلمين در زمان غيبت بر عهده ولي فقيه جامع‌الشرايط است و از اين لحاظ كه مورد تأييد اوست، لازم‌ الاجرا است.

آيت الله مؤمن تدوين متون درسي مذهبي دانشگاه به دست روحانيون را كاري ارزشمند و مبارك خواند و درباره ضرورت تعليم آموزه‌هاي ديني به جوانان خاطر نشان ساخت : علي‌رغم تربيت جوانان در خانواده‌هاي مذهبي و آموختن آموزه‌هاي ديني در مقاطع تحصيلي پيش از دانشگاه، پس از ورود به دانشگاه نيز لازم است اطلاعات بيشتري در زمينه مسايل عقيدتي برخوردار شوند. مشكل عدم آگاهي از مسايل ديني در زمان بيش از انقلاب بغرنج ‌تر بود به طوري كه فارغ‌التحصيلان دانشگاهي قادر به قرائت آيات قرآني نبودند و از احكام ابتدايي شرع بي‌خبر بودند. به همين خاطر روحانيون وظيفه خطيري را بر عهده دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري رمز موفقيت اساتيد روحاني در دانشگاه‌ها را تعمق در دروس و تفكر در شيوه تدريس و مدارا با جوانان جوياي علم عنوان كرد و افزود: تا كسي تسلط كافي بر درس نداشته باشد نمي‌تواند درس را به نحو شايسته به دانش‌آموختگان ارائه كند. مطالعه و تفكر در شيوه بيان درس نيز عوامل مهم موفقيت در امر تدريس است. مدارا و حلم با جوانان جوياي دانش از اهميت زيادي برخوردار است.

وي خاطر نشان كرد: ما كه مدعي جانشيني پيامبر(ص) هستيم  نبايد كاري كنيم كه دانشجو از اسلام زده شود.