مسعود حبیبی گفت: ارکستر تخت جمشید با نزدیک به هفتاد نوازنده و به خوانندگی بیژن کامکار قطعاتی از موسیقی های مناطق مختلف را با عشق به یکپارچگی ایران به روی صحنه می برد.

مسعود حبیبی و سعید نجاران رهبر و سرپرست گروه تخت جمشید با حضور در محل خبرگزاری مهر،در باره کم و کیف نخستین کنسرت این گروه که قرار است جمعه 19اسفند ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود توضیحاتی ارائه کردند.

در آغاز حبیبی با اشاره به گروه دالاهو که قبلا سرپرستی اش را برعهده داشته است گفت: گروه تخت جمشید در حقیقت در ادامه فعالیت گروه دالاهو که مدتی بدون فعالیت بوده شکل گرفته و با اضافه شدن سازهای مختلف موسیقی کلاسیک غیر ایرانی و دیگر سازهای سنتی و نواحی با شکل و شمایل جدید و گسترده ای قصد فعالیت و اجرای برنامه دارد.

رهبر ارکستر تخت جمشید در ادامه افزود: دوستان و همکاران من از جمله آقایان سعید نجاران و رضا دربندی همت والایی به خرج دادند و از من دعوت کردند که برای آغاز فعالیت این گروه که هنوز نامی نداشت نظر بدهم و وقتی طرح ها و قطعات را به مرحله اجرا نزدیک می کردیم به مرور به حجم و تعداد سازها و نوازندگان اضافه شد تا اینکه به این ارکستر بزرگ رسیدیم و اگر نبود همت و تلاش این عزیزان هرگز ارکستر تخت جمشید به روی صحنه نمی رفت.

مسعود حبیبی با اشاره به ترکیب متنوع گروه تخت جمشید و قطعات منتخب اولین کنسرتش گفت: ما در این کنسرت گروه های مختلفی از سازها را در کنار هم چیده ایم که عبارتند از سازهای زهی و کلاسیک، کوبه ای، سنتی، پاپ و چند ساز از نواحی جنوب و همچنین گروه دف نوازان که در کل دوازده قطعه را در حدود 130 دقیقه و در دو قسمت ارائه می دهیم.

رهبر ارکستر تخت جمشید در توضیح بیشتر قطعات گفت: سه قطعه موسیقی بی کلام از جمله قطعه خلیج فارس(ساخته خودم) و دو قطعه موسیقی آذری و لری و همچنین تکنوازی، دونوازی پیانو و کمانچه و... را در بخش اول داریم و در بخش دوم نیز چهار قطعه با کلام و قطعه آوازی با صدای آقای بیژن کامکار به همراه تکنوازی و گروه نوازی های مختلف اجرا می شود.

سعید نجاران سرپرست گروه که به عنوان نوازنده سازهای کوبه ای نیز همکاری دارد با سپاس از زحمات همه نوازندگانی که در طول سال بدون هیچگونه چشمداشت مادی و حتی با پرداخت شهریه برای پاگرفتن و موفقیت ارکستر تخت جمشید همکاری صمیمانه داشته اند به معرفی سرگروه های نوازندگان پرداخت و گفت: حلقه مرکزی دف نوازان را رضا دربندی،سعید نجاران، پرهام صارمی،افشین خلج و فریبرز نجفی تبار تشکیل می دهند.

وی در ادامه گفت: فرزاد قیصری پور،درامز، فرشاد رضایی ، گیتار بیس و سیامک بهرامی، کیبورد در بخش موسیقی پاپ، علیرضا بست دست، نی، همایون پشتدار، کمانچه، شاهد علیزاده، تار و سهیل حسنوی، سنتور در بخش سنتی و عمادرضا نکویی، ویولن،آرمین قیطاسی،فلوت و آرین قیطاسی، ابوا نیز در بخش موسیقی کلاسیک و در بخش موسیقی نواحی نیز محمدرضا تیموریان نی انبان و سعید احمدی سرنا می نوازند.

نجاران همچنین با اشاره یکی از انگیزه های تشکیل این گروه که بر پایه ساز دف بنا نهاده شده است گفت: معمولا شاگردان دو استاد یک ساز با هم میانه خوبی ندارند و به جای رقابت سالم به ورطه های دیگری می افتند اما ما شاگردان استادان بیژن کامکار و مسعود حبیبی هرگز این حالت را نداشتیم و می خواستیم با تشکیل این گروه و اجرای کنسرت در عمل نشان بدهیم که همانطور که استادان ما به هم عشق می ورزند شاگردان هم در کنار هم و ر روی صحنه می توانند بهترین همکاری ها را در اجرای قطعات مختلف داشته باشند.

مسعود حبیبی هم در این باره گفت: من همیشه برای استادم آقای بیژن کامکار احترام زیاد قائل بوده و هستم چرا که ایشان همیشه پیشکسوت من بوده و خواهد بود و با افتخار با ایشان به روی صحنه می روم هرچند که در این اجرا هیچکدام دف نمی نوازیم اما در کنار هم هستیم .

نجاران در پایان با اشاره به اینکه کنسرت گروه تخت جمشید حاصل یک کار جمعی بوده است گفت: دکور و بکراند صحنه نیزماکتی است که با استفاده از سازه های تاریخی تخت جمشید  ساخته شده و با پارچه فیروزه ای بسیار زیبا ، کار پریسا شکیب(مدیر روابط عمومی) ارائه شده است .