زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان گفت: خدمت رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر یک افتخار محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید محمد موسوی دردومین گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: بخش قابل توجهی از دانشجویان این دانشگاه را خانواده شاهد و ایثارگر تشکیل می دهد.

وی با اشاره به وجود شادی در جامعه اظهار داشت: افراد بر این باور هستند که اگر بخواهیم جامعه و درون خود را به سمت پیشرفت و تکامل سوق دهیم باید با نشاط باشیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان شادابی و نشاط را دو عنصر اساسی در تحول و تکامل جامعه و روح و روان انسان خواند و گفت: در صورت نبود شادی جامعه افسرده می شود.

موسوی، انسان های شاد را افرادی دارای عزت نفس قوی و توانمند عنوان کرد و تاکید کرد: این افراد هم می توانند در محیط اطراف خود دست به تحول بزنند و هم قادر به بستن جلوی تحول هستند.

وی، دو بعد برای هیجانات افراد عنوان کرد و افزود: رفتار اجتماعی که ناظر بر تحول اجتماعی است و شادی درونی افراد، ابعاد هیجانات بوده که لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور زنجان عوامل ژنتیکی، جغرافیایی و رفتارهای آگاهانه را از جمله عوامل موثر در تکوین شخصیتی و جسمانی افراد خواند و مجموع فعالیت های افراد در جامعه را به فعالیت های آگاهانه، رفتارهای شناختی و رفتارهای داوطلبانه تقسیم کرد.

موسوی با اشاره به عملکرد چشمگیر دانشگاه در دو سال اخیر فضای دانشگاه پیام نور استان زنجان را یکی از محیط هایی توصیف کرد که مسئولان آن خالصانه در خدمت دانشجویان هستند.

وی در خطاب به دانشجویان تاکید کرد: در جامعه فضا را باید برای نقد باز کرد و به کسی فرصت نق زدن نداد.

رئیس دانشگاه پیام نور زنجان با بیان اینکه فرهنگ استبدادی افراد را ترسو تربیت می کند افزود: با وجود این فرهنگ در جامعه افراد بیشتر به دنبال نکات بد و منفی یکدیگر هستند.

موسوی، دوران دانشجویی را بهترین فرصت برای ساختن آینده هر فرد عنوان کرد و اظهار داشت: دوران دانشجویی فرصت مناسبی برای یادگیری بوده و نباید درس را صرفا برای گرفتن نمره مطالعه کرد.

وی تعداد افراد تحت پوشش مستقیم ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه پیام نور استان زنجان را 302 نفر اعلام کرد.

 انتخاب کتابخانه عمومی فرهنگ زنجان را به‌عنوان کتابخانه عمومی برتر  کشور

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور کتابخانه عمومی فرهنگ زنجان را به‌عنوان کتابخانه عمومی برتر در زمینه فعالیت‎های فرهنگی در بین کتابخانه‌های عمومی کشور انتخاب و معرفی کرد.

 محمدربیع احمدخانی افزود: برگزاری برنامه‌های قصه‌گویی توسط مربیان قصه‌گو، برگزاری مسابقات نقاشی و سرگرمی برای کودکان به صورت مرتب در بخش کودک، مشارکت فعال اعضاء کتابخانه در برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی، برگزاری فعالیت‎های فوق برنامه و داشتن مربی کودک به صورت جداگانه از جمله فعالیت‎های فرهنگی این کتابخانه به‌شمار می‌آید.

وی گفت: کتابخانه عمومی فرهنگ با زیربنای 100 مترمربع و مساحت 2 هزار متر احداث شده و در تیرماه سال 1385 به بهره‌برداری رسیده است.

احمد خانی با اشاره به اینکه این کتابخانه 18 هزار کتاب را در مخزن کتب خود دارد افزود: بخش‌های مختلفی از قبیل: سالن مطالعه خواهران و برادران به‌صورت مجزا، مخزن، بخش دیداری و شنیداری، اداری، کودک و نوجوان، دفاع مقدس و محققین از جمله بخش‌هایی است که در این کتابخانه دائر بوده و به علاقه‌مندان خدمات ارائه می دهد.