مرتضي فضلعلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: اين سرانه در سال 83 به ازاي هر نفر مبلغي در حدود 700 تومان بود كه در مقايسه با كشورهاي در حال توسعه اين مبلغ بسيار ناچيز است.
وي تصريح كرد: اهميت دادن به پژوهش هاي اجتماعي و انجام اقدامات پيشگيرانه يكي از مسايلي مهمي است كه بايد به آن توجه شود و ما اميدواريم با مساعدت سازمان مديريت بتوانيم بودجه اي قابل قبول را براي اين اقدامات به تصويب برسانيم.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس خاطر نشان كرد: در حال حاضر از كارشناسان زبده اي در امر پژوهش مسايل اجتماعي در مجلس استفاده مي شود و ما اميدواريم بتوانيم پژوهش هاي اجتماعي را در كشور به سطح كارآمدي برسانيم.
فضلعلي گفت: به احتمال خيلي زياد تا هفته آينده سرانه اقدامات پيشگيرانه در سال 84 در كميسيون تلفيق مشخص شده و به تصويب مي رسد، كميسيون مجلس در اين زمينه طرح تكميلي را به كميسيون تلفيق فرستاده است كه اميدواريم اين طرح مورد توجه قرار گيرد و ما بتوانيم گام هاي موثري در پيشگيري از روي آوردن افراد جامعه و خصوصا جوانان به رفتارهاي پر خطر برداريم.
وي افزود: مسلما هر چه ما بتوانيم سرانه بيشتري به اين كار اختصاص دهيم دامنه فعاليت هاي ما در اين زمينه گسترش خواهد يافت و ما مي توانيم در اين زمينه به موفقيت هاي ويژه اي دست پيدا كنيم.
فضلعلي تصريح كرد: جامعه ما جامعه جواني است كه بي توجهي به آن پيامدهاي چندان خوبي نخواهد داشت، در بحث پژوهش هاي اجتماعي بحثي كه بايد مورد توجه قرار گرفته و بيش از موضوع ديگري به آن پرداخته شود، بحث جوانان و علايق آنها است، كارشناسان ما بايد در اين زمينه تمام تلاش خود را به كار گيرند تا بتوانند به شناختي درست و دقيق از جوانان و علايق آن برسند واين شناخت درست مي تواند ما را براي منع جوانان از روي آوردن به رفتارهاي پرخطر ياري دهد.
وي در پايان خاطر نشان كرد: براي به اجرا در آوردن اقدامات پيشگيرانه بيش از هر چيز به عزم ملي نياز داريم بايد دست از شعار دادن برداريم و پا در عرصه عمل بگذاريم.