مدیر مسئول روزنامه سیاست روز معتقد است: متأسفانه اهالی رسانه نگاه حرفه‌ای به کارشان ندارند و به همین دلیل نیز مخاطب را 15 روز در سکوت رها می‌کنند.

محمد پیرلی،‌ مدیر مسئول روزنامه «سیاست روز» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تعطیل شدن جریان اطلاع‌رسانی در کشور در ایام تعطیلات نوروز به ذکر مثالی از پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: در پدافند غیرعامل همیشه تمهیداتی را اتخاذ می‌کنیم که در بتوانیم شرایط بحرانی را کنترل کنیم. در بحث رسانه نیز 15 روز تعطیلات عید زمانی است که بتوانیم برای روزهای بحرانی تمرین کنیم.

وی با تأکید بر این امر که یکی از اشکالات اصلی به خود اهالی رسانه بازمی‌گردد، تصریح کرد: متأسفانه با کار رسانه حرفه‌ای برخورد نمی‌کنیم و آن در اولویت اول قرار نمی‌دهیم، به همین دلیل تعطیلی در نوروز برایمان چندان مهم نیست.

پیرعلی ادامه داد: این امر به جایگاه رسانه در جامعه تعمیم پیدا می‌کند. به عبارت دیگر از آنجا که نتوانسته‌ایم رسانه را در بین مخاطبان و در جامعه به درستی معرفی کنیم، مخاطب را جذب نکرده‌ایم، به این ترتیب رابطه عرضه و تقاضا بین مخاطب و رسانه شکل نگرفته است.

به گفته این روزنامه‌نگار، اگر این‌طور نبود، هرگز 15 روز مخاطب را رها نمی‌کردیم و موانعی را که بر سر راه این ارتباط وجود داشت از میان برمی‌داشتیم.

مدیر مسئول روزنامه سیاست روز، جلوگیری از تعطیلات رسانه‌ها در ایام نوروز را در وهله اول نیازمند اراده اهالی رسانه دانست و گفت: در حال حاضر زیرساخت‌ها فراهم نیست. به جرأت می‌گویم که در روزنامه سیاست روز به دنبال حتی یک روز تعطیلی هستیم که به این بهانه بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم و با چنین شرایطی به هیچ وجه نمی‌توانیم در ایام نوروز روزنامه منتشر کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید در گام نخست نگاه متولیان مطبوعات و سپس متولیان رسانه نسبت به موضوع رسانه تغییر کند، تأکید کرد: در حال حاضر هیچ اراده‌ای برای حرفه‌ای شدن رسانه‌ها دیده نمی‌شود و تا زمانی که این روند وجود داشته باشد،‌ زیرساختی فراهم نمی‌شود.

پیرعلی افزود: اهالی رسانه و متولیان مطبوعات باید باهم همراه شوند تا به یک فضا و نگاه حرفه‌ای در حوزه رسانه دست پیدا کنند. در این صورت رسانه‌ها از حاشیه بیرون می‌آیند و از حالت ابزاری که مسئولان از آنها توقع دارند تا در مقاطع خاص به وظایف خود عمل کنند و سپس خاموش شوند، نیز خارج می‌شوند.

وی در پایان گفت: متأسفانه اکنون دوطرف یعنی متولیان رسانه و اهالی آن نقش خود را باور نکرده‌اند واساساً انگیزه‌ای به سمت حرفه‌ای شدن وجود ندارد.