رييس انجمن هاي صنفي جايگاه داران سوخت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با تاكيد بر اين مطلب گفت : با توجه به اينكه كشور ما تاكنون تجربه خوبي از كوپني شدن و سهميه بندي بنزين ندارد پيش بيني مي شود انجام اين اقدام دوباره ناهنجاري هاي بسياري را براي كشور به وجود مي آورد .
ناصر رييسي اضافه كرد :درحال حاضردر كنار فروشگاههاي مختلف شغل هاي كاذبي ديده مي شود كه به فروش اجناس كوپني و يا خريد و فروش كوپن مي پردازند درحالي كه اين امر خود يك نوع آسيب اجتماعي مطرح مي شود كه با تصويب طرح كوپني شدن شاهد حضور اين افراد در جاي جاي شهر براي خريد و فروش كوپن بنزين خواهيم بود .
وي اضافه كرد : دولت براي حل مشكل كمبود و بحران بنزين آسانترين و بدترين راه را انتخاب كرده است درحالي كه راههاي بسياري براي بهينه كردن بنزين وجود دارد .
وي واقعي شدن قيمت بنزين ، تبديل سوخت قيمت بنزين و بهسازي پالايشگاههاي موجود را از مهمترين راهها براي حل اين مشكل دانست .
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به راه اندازي طرح سهميه بندي بنزين در نيمه دوم سال آينده تجهيزات آن در جايگاهها آماده شده است گفت : عليرغم اينكه قرار بود شركت تهيه كننده سخت افزارها و نرم افزارهاي اين شركت را فراهم كند اما با توجه به اينكه قرار است اين طرح در نيمه دوم سال اجرا شود تاكنون هيچ خبري در اين باره نشده است .
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۸۳ - ۱۳:۲۷
كوپني شدن بنزين دركشور باعث ايجاد بسياري از شغل هاي كاذب و ناهنجاري هاي اقتصادي و اجتماعي مي شود .