تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۵

یک منتقد گفت: ممکن است تهیه‌کننده بر خلاف قاعده از یک دکور غیر متعارف هم برای برنامه‌اش استفاده کند، اما باید این مفهوم به مخاطب هم منتقل شود و دکور دراستای محتوا باشد.

طهماسب صلح جو، منتقد درباره اینکه دکور چه نقشی در انتقال مفاهیم برنامه دارد به خبرنگار مهر گفت: در واقع دکور بیانگر محتوای برنامه است و هر جا با دقت و تمرکز زیادی ساخته شود، در این صورت نگاه تیزبین سازنده اثر را می‌رساند که چقدر تلاش کرده تا دکور با محتوای برنامه همخوانی داشته باشد.

وی ادامه داد: در مجموع دکور عنصر مهمی در صحنه است و نباید برنامه‌سازان به این مسئله سطحی نگاه کنند و به راحتی از کنار آن بگذرند.

این منتقد یادآور شد: گاهی در برنامه‌های تلویزیون شاهد دکورهای مناسب و خوبی هستیم و برعکس برخی مواقع هم پیش آمده که دکور برنامه چندان مناسب نبوده و با حال و هوای محتوای برنامه در تضاد است. صحنه اولین عنصری است که نگاه بیننده را به خودش جلب می‌کند.

صلح جو در ادامه افزود: به همین دلیل تهیه کنندگان باید با انتخاب یک دکوراتور حرفه‌ای و ساخت یک دکور جذاب به برنامه‌اش رونق زیادی ببخشد. وقتی قرار است برنامه‌ای درباره آشپزی تهیه شود، باید صحنه و دکور کاملاً نشان دهنده یک برنامه آشپزی باشد.

وی در پایان افزود: گرچه ممکن است تهیه‌کننده بر خلاف قاعده از یک دکور غیر متعارف هم برای برنامه‌اش استفاده کند، اما باید این مفهوم به مخاطب هم منتقل شود و در راستای محتوا باشد.