به گزارش خبرنگار مهر، روستای تاریخی میمند که از آن به عنوان یکی از نخستین مکانهای تجمع بشری در ایران یاد می شود در واقع نشانی از تمدن و فرهنگ کهن ایرانیان است.
این روستای تاریخی همچنان محل زندگی مردم میمند است که در دل کوه کنده شده و سنتهای تاریخی در زندگی روزمره مردم رعایت می شود به طوریکه حتی برخی کلمات مردم محلی میمند همچنان از زبان کهن پهلوی گرفته شده و به همان گونه در محاوره ها استفاده می شود.
نماینده اداره کل میراث فرهنگی در شهربابک در این خصوص به مهر گفت: در حال حاضر نمد مالی، نجاری، سبد بافی و آهنگری میمند به صورت زنده اجرا می شود که تاکنون این روستای تاریخی با حجم زیادی از مسافران روبه رو بوده است.
مهدی حاج محمدی تصریح کرد: علاوه بر بازارچه میمند بازارچه صنایع دستی شهربابک با بیش از 8 غرفه از محصولات صنایع دستی مردم محلی این شهرستان نیز برگزار شده است.
حاج محمدی با اشاره به صنایع دستی شاخص شهرستان شهربابک افزود: مشبک، گلیم بافی،نمد مالی و سبد بافی میمند، پته و...از جمله این صنایع دستی است.
نماینده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در شهرستان شهربابک گفت: نصب 20 تابلوی راهنمای گردشگری در میمند، غار ایوب و عمارت موسی خانی و چیدن 5 سفره هفت سین با همکاری ارگانهای زیربط در
شهرستان از مواردی است که برای رفاه حال مسافران انجام شده است.
حاج محمدی اظهار داشت: قالیچه های شهربابکی نیز از جمله صنایع دستی ارزنده این منطقه است که از کیفیت و شهرت خاصی برخوردار است و به آن افشاری می گویند.
وی ادامه داد: قالیچه های شهربابک از لحاظ نقشه و قواره متوسط و از حیث رنگ آمیزی و دوام، مرغوب است.
حاج محمدی از فروش محصولات لبنی به مناسبت ایام نوروز در ورودی این شهرستان خبر داد وافزود: کشک، روغن و پنیر این شهرستان بسیار ممتاز است که به شهرستانهای همجوار برده می شوند بخصوص پنیر شهربابکی بسیار معروف و
مرغوب است.
وی افزود: این محصول لبنی به عنوان ره آورد و سوقات شهربابک استفاده می شود ونوعی نان بنام "کرنون" نیز در این شهرستان طبخ می شود که بسیار تحفه و پر طرفدار است.