کرج – خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز گفت: ورزشکاران استان البرز 25 درصد سهمیه تیمهای ملی را کسب کرده اند.

بهروز منتقمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه توسعه ورزش استان البرز نیازمند همکاری تمام دستگاههاست، اظهار داشت: ورزشکاران استان البرز 25 درصدی سهمیه تیمهای ملی را کسب کرده اند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز ادامه داد: ورزشکاران استان البرز از امکانات و تجهیزات این استان جلوتر هستند و این افتخار آفرینان تا کنون توانسته اند 25 درصد سهمیه تیم های ملی را کسب کنند.

منتقمی افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در مقایسه با دیگر ادارات ورزش و جوانان استان در درجه سه قرار داشت ولی طی 5 ماه گذشته با ساخت و سازهای عمرانی ورزشی به درجه دو تبدیل شد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز گفت: در حال حاضر اداره کل ورزش و جوانان استان البرز 6 امتیاز برای درجه یک شدن کسردارد.

وی اظهار داشت: با درجه یک شدن اداره کل ورزش و جوانان تعداد پست ها، اعتبارات، ساخت و ساز های این اداره کل افزایش پیدا می کند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد با تلاش دیگر دستگاه ها و با حمایت های وزارت خانه به رتبه یک دست پیدا کنیم تا ورزشکاران و مردم کرج به حق خود برسند.