رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به مشکلات موجود در تولید خرمای با کیفیت برای صادرات و نظارت دقیق بر عملیات برداشت آن، ایجاد شغل ناظر نخیلات توسط عامل توسعه خوشه صنعتی خرما استان مطرح شد که پس از موافقت استانداردهای آن تدوین شد.
طاهری افزود: هم اکنون برای اولین بار در کشور این شغل با کد ملی 1/62/6113 مورد استفاده مراکز و بخشهای مرتبط با کسب و کار خرمای کشور قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: برداشت خرما به صورت سنتی بخش مهمی از محصول را از گردونه صادرات خارج می کند که با ایجاد شغل ناظر نخیلات این مشکل برطرف شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مهمترین فعالیت خوشه ها را افزایش نقش آنها در زنجیره تولید، بسترسازی برای حضور ارائه دهندگان خدمات کسب و کار در فضای خوشه ها و ایجاد نظام همکاری در قالب شبکه های پیمانکاری فرعی دانست.
خوشه های صنعتی به واحدهای صنعتی متمرکز در یک منطقه جغرافیایی و یک گرایش کسب و کار گفته می شود که با همکاری و تکمیل فعالیتهای نهادی و کسب و کار یکدیگر، محصولات و یا خدمات مشترکی را تولید و ارائه کرده و از چالشها و فرصتهای مشترکی نیز برخوردارند.