زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری استانداری زنجان هم گفت: طبق نظرسنجی استانی طی سال گذشته بیشترین رضایت مردم از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در شهرستان طارم با 81 درصد و کمترین در شهرستان زنجان با 74 درصد اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام جلیل‌خانی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد تحول اداری استان زنجان، افزود: طبق نظرسنجی که در سال گذشته به طور اتفاقی از 7200 نفر از مراجعین به دستگاه‌های اجرایی 7 شهرستان استان به عمل آمد، علت مراجعات بیش از یک‌بار را 10 درصد ناقص بودن مدارک، 5 درصد عدم حضور متصدی، 7 درصد قوانین دست و پاگیر، 14 درصد به‌دلیل گردش کار طولانی و 4 درصد نیز اطلاع‌رسانی ضعیف عنوان کردند

وی افزود: این نظرسنجی از 56 دستگاه، بین 49 دستگاه اجرایی که بیشترین ارباب‌رجوع را داشتند انجام شد و طی نظرسنجی‌های صورت گرفته، خوش‌بینی به بهبود خدمات دولتی از سال 82 با 62 درصد به بیش از 75 درصد در سال گذشته رسیده است، این در حالی است که نوع سئوالات طی این سال‌ها هیچ تفاوتی نداشته است.

جلیل خانی افزود: در این نظرسنجی نکته قابل توجه که صرفاً جنبه استانی نداشت، 81 درصد معتقد بودند که هنوز هم سفارش ویژه افراد در دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، در حالی که فقط 7 درصد از آن استفاده کرده بودند. همچنین 54 درصد معتقد بودند که پرداخت وجه بیش از تعرفه‌های معین در دستگاه‌ها رواج دارد، در حالی که فقط 3 درصد اعلام کردند که این کار را انجام داده‌اند

جلیل‌خانی افزود: طبق این نظرسنجی رعایت قانون و عدالت از سوی کارکنان در رتبه اول و امکانات سازمانی از قبیل تلفن عمومی و آب سردکن و دیگر امکانات در رتبه آخر قرار داشت.

همچنین معاون توسعه مدیریت منابع و نیروی انسانی استانداری زنجان، شناسایی عناصر تولید و بهبود آنها را از الزامات عمل به فرامین رهبری در سال جاری دانست و گفت: بازسازی مکانیزم مهندسی تولید تحقق فرمان رهبری را در پی دارد.پ


داوود عباسی برنامه ریزی مناسب در عمل به فرمان رهبری را موجب دستیابی به نتایج و ثمرات بسیار مناسب و کارآمد برای نظام اسلامی طی سالهای آتی دانست و افزود: تاکید رهبری بر لزوم حمایت از بدنه علمی کشور، امروز نظام اسلامی را به یکی از مقتدرترین کشورها در عرصه علم و دانش تبدیل کرده است.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری زنجان افزود: با تکیه بر شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی قادر خواهیم بود مکانیسم‌های تولید را برای کارایی بهتر، مهندسی کنیم.

 داود عباسی افزود: مهندسی مکانیسم‌های موجود موجب بهبود بخشیدن و تحت کنترل درآوردن عوامل تولید خواهد شد، همانند اتفاقی که با تأکید رهبر فرزانه انقلاب در عرصه تولید علم و فن‌آوری با تأکید بر عرصه پژوهش اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: در سال 2010 با تکیه بر تأکید مقام معظم رهبری به وضعیت بسیار مناسبی رسیدیم، به طوری که در ارائه مقالات ISIاولین کشور در تولید مقالات علمی بودیم. همچنین طی این مدت در ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موفقیت‌های خوبی را کسب کردیم، به طوری که بیش از 3 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت دارند که پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا پایان برنامه پنجم به 20 هزار و در افق چشم‌انداز 1404 به بیش از 50 هزار شرکت افزایش یابد.

عباسی با تأکید بر اینکه فرایند تحول نظام اداری یک امر مستمر و دائمی است، گفت: در برخی از دستگاه‌ها، فرایندها در قالب رویکرد چند سال قبل احصاء شده‌اند که باید بر اساس تفاهم‌نامه جدید اصلاح و طبق رویکرد جدید مورد توجه قرار گیرند.

وی با اشاره به شعار امسال گفت: ستاد تحول اداری در تولید خدمت که یکی از آیتم‌های مهم در توسعه کشور است، می‌تواند اثر داشته باشد.

 عباسی با اشاره به تفاهم‌نامه جدید ستاد تحول اداری، خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه موجب افزایش احساس تعلق به اجرای مفاد آن شده و علاوه بر بالا بردن آگاهی عمومی، ارزیابی فراسازمانی از عملکرد دستگاه‌ها را آسان‌تر می‌کند.