به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار ماکو صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از آغاز تولید پروفیل های آلومینیومی ضد صدا و رطوبت در کارخانه تولید آلومینیوم این شهرستان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: برای راه اندازی خط جدید تولید این محصول بیش از چهار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
حمیدرضا احمدیان با بیان اینکه با راه اندازی خط جدید در این کارخانه برای 12 نفر فرصت شغلی جدید فراهم شد، اظهار داشت: تولیدات امسال محصولات ترمالدریک به یک هزار تن رسیده و محصولات این کارخانه به کشورهای عراق و ترکمنستان صادر می شود.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر تولید پروفیل های ضد صدا و رطوبت، سالانه 800 تن انواع پروفیل آلومینیومی در 350 نوع برای ساخت درب و پنجره در این کارخانه تولید می شود، افزود: هم اکنون در این کارخانه 60 نفر به صورت مستقیم مشغول بکار هستند.
افزایش چهار برابری ذخایر آب حوزه دریاچه سد مهاباد
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی، از رشد چهار برابری ذخایر آب حوزه دریاچه سد مهاباد خبر داد و با اشاره به بارندگی 180میلیمتری در سال آبی 91 –90 گفت: این میزان بارندگی در مقایسه با مدت مشابه سال آبی قبل، 29 درصد افزایش داشته ولی در دراز مدت با میانگین 203.8 میلیمتر، با 12 درصد کاهش میزان بارشها مواجه بودیم.
مهرنگ دوستی رضایی ادامه داد: این ذخایر که بیشتر به صورت توده های برف در سر شاخ های حوزه آبخیز مهاباد دیده می شود، حدود 181میلیون متر مکعب برآورد شده که 30 درصد از آن، به صورت روان آب، از مسیر آبخیزها و حوزه دریاچه پشت سد تامین می شود.
وی گفت: اکنون ورودی روان آب سرشاخ ها به این سد 15 تا20 متر مکعب در ثانیه بوده که با نزدیک شدن به زمان آب شدن برف ها، این میزان تا یکصد متر مکعب افزایش یافته و پیش بینی می شود که ظرفیت دریاچه سد مهاباد، زودتر از موعد مقرر به 185میلیون متر مکعب برسد.
سد مهاباد یکی از زیباترین سدها در جنوب آذربایجان غربی بوده و جزو 10سد پر آب کشور محسوب می شود.
آغاز اجرای عملیات طرح هادی در پنج روستای چالدران
رئیس بنیاد مسکن چالدران از آغاز عملیات اجرایی طرح هادی در پنج روستای این شهرستان خبر داد و گفت: این طرحها در روستاهای زاویه سفلی و علیا، قزل بلاغ، قروه کندی و قرخلار با هدف ساماندهی بافتهای فرسوده روستایی و بهبود وضعیت معابر روستایی اجرا می شود.
حسین شعبانی اظهار داشت: این طرح ها به مدت دو ماه شامل مسیر گشایی، کانال کشی، فضای سبز، آسفالت و سنگ فرش پیاده روها انجام می شود و برای اجرای آن ها در مجموع 9 میلیارد و 300 میلیون ریال اعتبار هزینه و با بهره برداری از آنها بیش از 500 خانوار از مزایای طرح بهره مند می شوند.