به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا اورنگی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه کشاورزی استان لرستان با اشاره به نامگذاری سالجاری به نام سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی"، اظهار داشت: نامگذاری سالها ناشی از تدبیر و دوراندیشی مقام معظم رهبری و متاثر از موقعیت جهانی و داخلی است.
وی با اشاره به تدبیر رهبری در نامگذاری سالها به منظور نیل به اهداف سند چشم انداز توسعه کشور گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال برای هر شهروند ایرانی یک تکلیف ملی و یک فریضه است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر اینکه در نظام برنامه ریزی و هدفگذاری برنامه اقتصادی کشور باید به شعار سال توجه شود، عنوان کرد: این در حالیست که ما نمی توانیم از اقتدار و استقلال ملی حرف بزنیم ولی از کنار بخش کشاورزی بگذریم.
اورنگی تامین امنیت غذایی، توسعه صادرات غیرنفتی، افزایش تولید ناخالص داخلی، افزایش سطح درآمدها، عدم وابستگی به دیگر کشورها و جلوگیری از خروج ارز را از جمله آثار توجه به بخش کشاورزی دانست.
وی با اشاره به ایجاد ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی در دولت، گفت: ایجاد این ستاد در استانهای مختلف فرصت خوبیست تا در این بخش به تحول و جهش همه جانبه دست یافت.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از مسئولان استانی خواست به این موضوع به عنوان یک حرکت ملی نگاه کنند و بیان داشت: در این راستا برای سرعت و دقت در کار و همچنین نگاه منطقه ای به موضوع بسیاری از اختیارات به مسئولان استانی تفویض شده است.
اورنگی با اشاره به توزیع 6 هزار و 600 میلیارد تومان در مرحله اول این طرح در میان استانهای مختلف کشور، یادآور شد: هیچ گونه محدودیتی برای استانهایی که ظرفیت جذب تسهیلات و اعتبارات را دارند وجود ندارد.
وی ادامه داد: همچنین برای سال 91 تامین 15 هزار میلیارد تومان به عنوان منابع در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از این طرح به عنوان فرصتی طلایی برای توسعه بخش کشاورزی یاد کرد و گفت: در آخرین تصمیمات محدودیت هایی که در قالب بخشنامه ها و آئین نامه های قبلی بود را برطرف کردیم.
اورنگی با اشاره به تصویب قوانینی در راستای اتمام طرح های نیمه تمام این بخش در قالب ستاد، عنوان کرد: در این راستا ستادهای استانی طوری برنامه ریزی کنند که به لحاظ فنی و کارشناسی به طرح ها ایرادی وارد نباشد.
وی تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ها باید از تکنولوژی و دانشی استفاده شود که در 10 سال آینده نیاز به تزریق منابع جدید نداشته باشیم.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور همچنین خواستار دقت و نظارت در زمینه انتخاب اشخاص و همچنین مصرف منابع این بخش در استانهای مختلف کشور شد.