به گزارش خبرنگار مهر، حمید قربانی جم قبل از ظهر چهارشنبه در آستانه چهارم اردیبهشت ماه سالروز تولد رادیو در ایران در گفتگو با خبرنگاران، رادیو را یک رسانه اصیل و ماندگار خواند و افزود: رادیو زمانی یکه تاز عرصه رسانه بود و حرف اول و آخر را می زد و عموم مردم با رادیو همراه بودند.
وی یادآور شد: در دهه 70 به دلیل تعدد شبکه های رسانه ای سراسری و استانی، رادیو دچار چالش شد که کار را بسیار سخت کرد که برای برون رفت از آن باید فکری می شد.
معاون صدای مرکز قم با اشاره به این که برای حل این مشکل در کشور دو مولفه باید انجام می شد که شد، تصریح کرد: یکی افزایش اعتماد به نفس متولیان و برنامه سازان رادیو بود که در این راستا دوره ای افزایش کمیت و دوره ای ارتقای کیفیت را داشیم و در حال حاضر این دو مقوله در کنار هم دنبال می شود.
وی با بیان این که مولفه دوم تلاش برای تقویت اعتمادسازی نسبت به رادیو بود، اظهار داشت: توجه به این دو مولفه در کنار هم باعث شد تا رادیو در تعدد شبکه های رسانه ای همچنان مانا بماند.
رادیو قم مزیت هایی دارد که سایر استانها ندارند
قربانی جم در بخش دیگری از سخنان خود به واحد صدای مرکز قم اشاره کرد و گفت: رادیو قم مزیت هایی دارد که سایر استان های دیگر ندارند که از جمله آنها می توان به مجاورت با حرم حضرت معصومه(س)، حضور مراجع عظام تقلید و علما، مراکز مختلف علمی و پژوهشی و ... اشاره کرد.
رسالت ما در رادیو قم بسیار سنگین است
وی ادامه داد: این مزیت ها رسالت ما را در رادیو قم سنگین تر کرده است که باید مرکز صدای قم نسبت به سایر مراکز برتر باشد که البته این حمایت ویژه مسئولان استان را نیز می طلبد.
معاون صدای مرکز قم یادآور شد: در قم مشارکت سازمان ها با رادیو بسیار کم است و قالب مسئولان استانی آن طور که باید و شاید به ظرفیت رسانه توجه نمی کنند.
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۶
قم - خبرگزاری مهر: معاون صدای مرکز قم با بیان این که مشارکت سازمانها در استان با رادیو بسیار کم است، بیان داشت: مسئولان در قم آن طور که باید و شاید به ظرفیت رسانه توجه نمیکنند.