دکتر اصغر محمدی فاضل در گفتگو با خبر نگار مهر با بیان این مطلب افزود: از حدود دو سال پیش سازمان محیط زیست پیگیر قرار دادن جنگل ابر در محدوده مناطق حفاظت شده سازمان محیط زیست است و در خواست های خود را در این خصوص به سازمان جنگلها ارائه کرده است .
به گفته وی، در حال حاضر سازمان محیط زیست مراحل حقوقی و قانونی را برای این منظور انجام داده و دستورالعملی با امضای رییس سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر توسعه مناطق حفاظت شده به ویژه در مناطقی که شرایط خاص طبیعی دارند به شورای عالی محیط زیست برای بررسی ارائه شده است.
فاضل اظهار داشت: بر این اساس، شورای عالی محیط زیست در حال بررسی الحاق جنگل ابر به علاوه 26 منطقه دیگر به مناطق حفاظت شده سازمان محیط زیست است.
معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست تصریح کرد: در شورای عالی محیط زیست دو مرجع دیگر یعنی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت و معدن و تجارت عضو هستند و درخصوص طرح های ارائه شده به این شورا اظهار نظر می کنند.
به گفته وی، با توجه به نظر مساعد این دومرجع نسبت به الحاق جنگل ابر به مناطق حفاظت شده سازمان محیط زیست پیش بینی می کنینم در جلسه آینده شورای عالی محیط زیست که به احتمال زیاد تا پایان بهار 91 تشکیل می شود این اتفاق بیافتد.
فاضل در پاسخ به این پرسش که با قرار گرفتن جنگل ابر در لیست مناطق تحت حفاظت سازمان محیط زیست دیگر هرگونه جاده سازی و توسعه در این جنگل منتفی می شود تأکید کرد: قطعاً با اعلام این منطقه به عنوان منطقه حفاظت شده سازمان محیط زیست ضریب حفاظتی در ان افزایش می یابد.
وی ادامه داد: اما در حال حاضر که این منطقه هنوزجزء مناطق تحت حفاظت سازمان محیط زیست نیست هم هیچگونه مجوزی برای تعریض جاده و تخریب در این منطقه تحت هیچ شرایطی وبه هیچ ارگانی به استناد قانون حفاظت از جنگلها و قانون حفاظت و بهسازی محیط داده نمی شود.
فاضل افزود: بدون اعلام جنگل ابر در لیست مناطق حفاظت شده نیز هرگونه عملیاتی که منجر به تخریب این منطقه بکر شود غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.