کرج – خبرگزاری مهر: مشاور حقوقی مدیرکل اداره بهزیستی البرز از راه اندازی شورای حل اختلاف ویژه افراد تحت پوشش بهزیستی در استان خبر داد.

علی اصغر مرادخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضرورت نیاز به اختصاص یافتن شورای حل اختلافی ویژه افراد تحت پوشش این سازمان گفت: این اقدام با هدف تسریع و تسهیل در رسیدگی به امور حقوقی و پرونده های مددجویان در حوزه شورای حل اختلاف صورت می گیرد.

وی افزود: شورای حل اختلاف در منطقه کرج نو در شهرستان کرج به افراد تحت پوشش اداره بهزیستی اختصاص می یابد.
مشاور امور حقوقی بهزیستی البرز افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که فی مابین سازمان بهزیستی و شورای حل اختلاف کشور در سال گذشته منعقد شده بود جلسه ای با حضور مدیر کل بهزیستی البرز و رئیس شوراهای حل اختلاف استان در تاریخ ۳۰ فروردین ماه جاری برگزار شد.

وی عنوان کرد: در این جلسه مقرر شد حوزه ۲۴ شورای حل اختلاف در منطقه کرج نو از تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه جاری به این امر اختصاص یابد و مددجویان و افراد تحت شمول بهزیستی در ارتباط با هردعوی که براساس قانون در صلاحیت شورای حل اختلاف باشد، در حوزه مربوطه به صورت ویژه تشکیل پرونده و اقامه دعوی نمایند.

وی گفت: امیدواریم با راه اندازی این شعبه امور حقوقی مددجویان با همکاری مسئولین قضایی در اسرع وقت رسیدگی شود.