زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: سالانه 6 هزار تن سیب از طریق بازرگانی و واسطه از شرکت پرهام شهرستان خدابنده به حاشیه کشورهای خلیج فارس، قرقیزستان و قزاقستان صادر می شود.

علی عیوضی در حاشیه بازدید استاندار از شرکت پرهام خدابنده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شرکت پرهام خدابنده 390 هکتار مساحت دارد و از این مقدار 375 هکتار زیر کشت است و لذا این شرکت توسط سرمایه گذار بخش خصوصی راه اندازی شده است.

وی اظهار داشت: این شرکت 20 نوع سیب ایرانی و خارجی تولید می کند و برای 80 نفر اشتغالزایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: این شرکت 600 تا 700 نهال در سال 77 کاشته است و این نهالها با قیمت غیر یارانه ای خریداری شده واین شرکت بدون یارانه اداره می شود.

عیوضی تاکید کرد: آبیاری محصولات کاشته شده توسط این شرکت از طریق قطره ای صورت می گیرد لذا این شرکت با استفاده از سیستم آبیاری قطره ای، مزیت رقابتی دارد.

وی افزود: در حال حاضر باغ پیوند پرهام از لحاظ فنی باغ متراکم بسیار تخصصی است و لایه معطوف کننده آهک دارد و در خاورمیانه بی نظیر است که این موضوع ابتکار جدیدی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده، مشکل اصلی این شرکت را نبود امکانات و سردخانه یاد کرد و گفت: سردخانه در سلطانیه است و لذا باید مدیران مساعدت لازم را در دستور کار قرار دهند.  

عیوضی در ادامه به فعالیت شش مجتمع بزرگ تولید محصولات کشاورزی در شهرستان اشاره کرد و افزود: این شرکت‌ها از نظر تولید و اشتغالزایی برای شهرستان حائز اهمیت ویژه هستند.