اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با گذشت 15 سال از طرح ارزیابی مراکز درمانی کشور، زیرساخت‌های اعتبار بخشی بیمارستان‌ها به حد قابل قبولی رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی رحیمی بعد از ظهر پنج‌شنبه در همایش منطقه‌ای استانداردهای اعتباربخشی بیمارستان‌ها افزود: با گذشت 15 سال از طرح ارزیابی مراکز درمانی کشور، زیرساخت‌های اعتبار بخشی بیمارستان‌ها به حد قابل قبولی رسیده است.

وی بیان داشت: در سال 1371 با 17 محور مسئله ارزیابی بیمارستان‌ها از نظر کمی و کیفی مطرح و ساختار مراکز درمانی را از نظر زیرساخت‌های مثل توسعه فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی انسانی مورد بررسی قرار دادیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه امروز برنامه ارزش‌گذاری بیمارستان‌ها به سمت افزایش کیفیت خدمات نهایی این مراکز جهت گرفته است، ادامه داد: در زمان حاضر اکثر بیمارستان‌های کشور حداقل‌های کیفیت‌بخشی را در تمام سطوح دارند.

وی تصریح کرد: از سال گذشته به دنبال این بودیم که با اجرای چندین ساله طرح مذکور آیا به رضایت‌مندی بیمار از خدمات انجام شده بیمارستان دست یافتیم یا خیر که بررسی این موضوع جزو برنامه‌های ویژه وزارت بهداشت قرار گرفت.

رحیمی با اشاره به اینکه از سال 90 آموزش اولیه کادر بیمارستان در راستای رضایت‌مندی بیمار آغاز شد که تا پایان امسال این طرح به اجرا در می‌آید، اضافه کرد: از سال 92 بر اساس نتایج اعتباربخشی بیمارستان‌ها را رتبه‌بندی می‌کنیم.

رحیمی با بیان اینکه ارزیابی کیفی بیمارستان‌ها بسیار امری مشکل و سخت است که همت ویژه‌ای را می‌طلبد، ادامه داد: اجرای درست این طرح به گونه‌ای که حق تمام افراد دخیل در بیمارستان از بیمار گرفته تا پرستار، پزشک و دیگر پرسنل بیمارستان ادا شود، یک همت جمعی را می‌طلبد.

وی گفت: در حال حاضرطرح اعتباربخشی بیمارستان‌ها بر 38 محور بنا نهاده شده است و جای خوشحالی دارد که در حال حاضر اکثر افراد با اصل قضیه و برنامه آشنایی کامل دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: به دنبال برگزاری همایش منطقه‌ای استانداردهای اعتباربخشی بیمارستان‌ها، تصمیم داریم که در عرصه خدمت‌رسانی بیمارستان و نظام درمان به اهداف بلند و عالی که چشم‌انداز واقعی این معاونت است، برسیم.