ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به فعالیت هزار نفر در قالب تیم تخصصی امداد و نجات در استان، اظهار داشت: بر اساس برنامه این تعداد در پایان امسال به دو برابر افزایش خواهند یافت.

مهدی ولی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امیدواریم این تعداد نیروی تخصصی امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران را با انجام آموزشهای مداوم به دو هزار نفر افزایش دهیم.

وی افزود: هم اکنون 56 هزار داوطلب عضو معاونت جوانان جمعیت هلال احمر هستند.

سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه میزان نیازمندی این جمعیت از فضاهای امدادی 13 هزار متر مربع است، تصریح کرد: هم اکنون با کمبود فضای امدادی مواجه بوده که نیازمند کمک خیران هستیم.

ولی پور با بیان اینکه مازندران دارای 14 پایگاه امدادی است، یادآور شد: با ایجاد 11 پایگاه امدادی در استان به سرانه استاندارد کشوری از این حیث خواهیم رسید.

وی با تاکید بر تشکیل مجمع خیران امدادی در استان، گفت: با تلاش سازمان کشوری هلال احمر، امسال 30 میلیارد ریال برای تامین و افزایش زیرساخت ها و تجهیزات ادادی مورد نیاز شعبات اختصاص یافت.

سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در یک پروسه پنج سال قصد داریم تمامی زیرساخت های امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران را فراهم کنیم.

ولی پور با اشاره به اینکه 139 ماموریت امدادی در نوروز 91 توسط امدادگران جمعیت در سطح محورها و شهرهای استان انجام شده است، اظهار داشت: امدادگران 32 پایگاه ثابت، سیار و موقت توانستند نسبت به امدادرسانی 113 تصادف، 254 مجروح، چهار هزار خدمت سرپایی و توزیع هزار و 300 بسته غذایی بین گردشگران اقدام کنند.

وی در ادامه از برگزاری مجمع انتخابات جمعیت هلال احمر مازندران، جمعه جاری با حضور 50 هزار نفر از فعالان و اعضای جمعیت در استان خبر داد.

ولی پور با بیان اینکه همایش تجلیل از امدادگران و جوانان طرح نوروزی جمعیت در ساری برگزار می شود، افزود: برای نخستین بار با حضور مسئولان ارشد استانی و کشوری، به امدادگران و نجاتگران جمعیت، درجه امدادی اعطا می شود.

وی با اشاره به اجرای مانور امدادی در غرب و شرق مازندران طی روزهای 23 تا 25 اردیبهشت ماه در استان، افزود: مانور مشترک داوطلبان و درمان با هدف ویزیت رایگان بیماران مناطق محروم استان در بخش لفور سوادکوه انجام می شود.

سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران از آغاز ساخت پایگاه امداد و نجات نکا، همزمان با هفته هلال افزود: نوسازی پایگاه امدادی پلور و عملیات اجرایی پایگاه امداد و نجات کلاردشت در برنامه های هفته هلال احمر مازندران قرار دارد.

ولی پور یادآور شد: در نظر داریم عملیات اجرایی پایگاه امدادی بابل و آمل و انبار امدادی سوادکوه و بابل را در هفته هلال احمر آغاز کنیم.

وی تقویت ناوگان امدادی و تجهیزات امداد تخصصی، توسعه کمی انبارهای امادی برای رسیدن به استاندارد مطلوب و آغاز عملیات اجرایی احداث 14 پایگاه امداد و نجات را از برنامه های امسال جمعیت هلال احمر مازندران عنوان کرد.