یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارگاه علمی آموزشی پیشگیری از وقوع جرم در این استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جمادی بعدازظهر سه شنبه در جمع اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم افزود: این کارگاه 21و22 تیرماه با حضور دادگستری های مناطق مختلف در یاسوج برگزار خواهد شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه تقویت همه جانبه این شورا و ارائه راهکارهای پیشگیرانه از وقوع جرم است.

جمادی با بیان اینکه شورای پیشگیری کیفری از وقوع جرم در استان خوب عمل کرده است، گفت:21 دستگاه قضایی، انتظامی، نظامی و اجرایی استان عضو شورای پیشگیری از وقوع جرم هستند.

رئیس کل دادگستری استان همچنین با بیان اینکه رعایت تناسب جرم و مجازات سبب کاهش جرائم می‌شود، عنوان کرد: قضات باید این موضوع را در احکام خود مدنظر قرار دهند زیرا رعایت این مسئله جامعه را در مقابل مجرمین و بزهکاران واکسینه می‌کند.

جمادی افزود: ساماندهی اجرای احکام و تناسب جرم و مجازات در رسیدگی های قضایی از جمله موفقیت های این شورا در سال گذشته است.