به گزارش خبرنگار مهر، پروژه هفت تابلوی باغهایی ایرانی در واقع باز آفرینی بخشی از معماری و ذوق ایرانی است که در ایران معاصر به فراموشی رفته است. این مجموعه که حاصل یک سال و نیم پژوهش حسین محجوبی است، باغهایی چون باغ شازذه کرمان، ارم شیراز، فین کاشان، اشرف بهشهر، دولت آباد یزد، گلشن طبس، باغهای هشت بهشت، اعلم و چهل ستون اصفهان را شامل میشود.
محجوبی در خصوص نوع معماری باغهای ایرانی میگوید که در معماری این باغها منطق معماری اقلیمی به کار گرفته شده است. یعنی اینکه در کاربرد مصالح از مصالح بومی و در نوع استفاده از پوشش نباتی از گیاهان بومی استفاده میشد.
این هنرمند درباره شیوه آبیاری این باغها میافزاید که شیوه آبیاری این باغها هم در نوع خود بینظیر است زیرا گاه مشاهده میشود که در باغی چون باغ دولت آباد یزد منبع آب صدها کیلومتر از باغ فاصله دارد و سازندگان باغ با لولههای سفالی آبها را به سمت باغها انتقال میدادند.
وی میگوید این پروژه در واقع به سفارش یک مجموعه دار ایرانی که به فرهنگ و هنر ایرانی بسیار علاقه مند است تولید شده است. این مجموعه دار محمداسماعیل قدس نام دارد و تا به حال پروژههایی چون اقوام ایرانی، زنان ایرانی و مشاغل ایرانی را به دیگر هنرمندان نقاش سفارش داده است.
محجوبی در سال 1310 در شهرستان لاهیجان متولد شد و در رشته هنرهای زیبا از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد . پارک ساعی یکی ازپروژههای است که توسط وی طراحی شده است.