قم - خبرگزاری مهر: همایش دفاع از ولایت در خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) با حضور آیت الله صافی گلپایگانی در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که قبل از ظهر پنج‌شنبه در آستانه ولادت حضرت فاطمه(س) و با حضور آیت الله العظمی صافی گلپایگانی و جمع کثیری از طلاب غیرایرانی برگزار شد، حجت الاسلام محسن غرویان با قرائت مقاله ای به بیان فضایل و ویژگی‌های حضرت زهرا(س) براساس خطبه فدک و به خصوص دفاع آن حضرت از ولایت در این خطبه پرداخت.

وی تاکید کرد: برپایی چنین همایش‌هایی فرصتی بس گران‌بها برای اندیشمندان و نویسندگان و آشنایان به معارف اسلامی است تا از اقیانوس بیکرانه معارف فاطمی و از سیره و سخن آن بزرگ بانو مرواریدهای گرانبها را صید کنند و شیفتگان را بهره مند کنند.

در ادامه یکی از طلاب غیرایرانی به عنوان نفر دوم برگزیده در ارائه مقاله به قرائت مقاله خود پرداخت و در ادامه حجت الاسلام ناصر رفیعی، دبیر علمی این همایش در سخنانی گفت: این همایش دومین جلسه از سلسله جلسات برای شناخت بیشتر سیره و روش ائمه و به خصوص حضرت زهرا(س) است و در سالهای بعد نیز ادامه خواهد یافت.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی همچنین به تشریح فضایل امام علی(ع) به نقل از حضرت زهرا(س) در خطبه فدک پرداخت و افزود: دفاع ایشان از ولایت در دو بعد عام و خاص صورت گرفته است.

در پایان این مراسم نیز ار صاحبان مقالات و آثار برتر با اهدای جوایزی قدردانی شد.

25 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده بود که از این میان پنج مقاله به عنوان برتر جوایز خود را دریافت کردند و دو مقاله نیز قرائت شد.

این همایش از سوی معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) و مدرسه عالی تاریخ این مجتمع در پنج محور از جمله دفاع از ولایت در خطبه فدکیه برگزار شد.