سامانه فراخوان‌های پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران راه اندازی شد که با استفاده از این سامانه تمام فرایندهای مربوط به فراخوان‌های مقالات، مسابقات و همایش‌های علمی پژوهشی از طریق اینترنت و اینترانت انجام خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، پژوهشگران و داوطلبان شرکت در آوردگاههای پژوهشی می توانند تمام آثار خود از قبیل کتاب، مقاله، تحقیق درسی، رساله پایان‌نامه، تحقیق پایانی و نشریه را از طریق این سامانه به رقابت بگذارند.

با بکارگیری این سامانه، همه مراحل انتخاب فراخوان اعم از ثبت نام، ارسال اثر، تایید، ارزیابی مقدماتی و پیشرفته، داوری و اعلام نتایج و گزارش‌های پیشرفته و تخصصی از طریق اینترنت و اینترانت انجام می‌شود.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه، مشارکت ارزیابان از هر نقطه از کشور در آن است و ارزیابی‌ها در این سامانه از طریق نظارت متمرکز ناظر یک، دو و سه  به حداقل می‌رسد که با توجه به اینکه حجم قابل توجهی از آثار شرکت‌کننده در فراخوان و همایش‌ها در مرحله اجمالی متوقف می‌شوند، الکترونیکی بودن روند فراخوان تا این مرحله موجب کاهش قابل توجه هزینه‌ها می‌شود. براین اساس ایستگاههای نظارتی و کنترل‌های مختلف سامانه بر ارزیابی‌ها که براساس محاسبات دقیق آماری پایه‌ریزی شده است، دقت ارزیابی‌ها را تا حد قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.