مهندس محمد علي آبادي با اشاره به اينكه طرح مذكور مدت شش ماه است كه آغاز شده ، در گفتگو با خبرنگاراجتماعي خبرگزاري "مهر" افزود: اميدواريم تا خرداد سال آينده طرح مطالعاتي اتاق هاي امن تمام شود و به دنبال روش اجرايي پروژه باشيم.
وي گفت: وقتي هزينه هاي اجرا و كيفيت كار مشخص گرديد، پروژه را به شهرداري ارايه مي دهيم و هرگونه تصميمي كه در خصوص روش اجرايي از سوي شهرداري اتخاذ شود، نسبت به اجراي آن اقدام خواهد شد.
علي آبادي همچنين از همكاري با مركز زلزله شناسي ژاپن در اين پروژه خبر داد و افزود: براي دقيق تر انجام شدن اين طرح مطالعاتي ، از اين مركز كه به عنوان بزرگترين مركز لرزه دنيا محسوب مي شود درخواست كرده ايم چند مورد از آزمايشاتي را كه در ايران امكان تهيه آنها وجود ندارد ، در ژاپن انجام شود.
وي در عين حال به مطالعه انواع روشهاي تخريب زلزله در تهران اشاره كرد و گفت: شايد بيش از 10 جلد مطالعات مختلف در چارچوب پيشرفته ترين امكانات با حضور متخصص ترين افرادي كه در كشور وجود دارند انجام شده است.
معاون فني و عمراني شهرداري تهران در ارتباط با اينكه اين طرح در قالب پيشنهاد خواهد بود يا به صورت مصوبه اجرا خواهد شد، پاسخ داد: در حال حاضر اين طرح به صورت پيشنهاد ارايه خواهد شد ، ولي در ادامه به دولت اعلام مي كنيم اگر مايل باشند به صورت يك قانون مدون تهيه و در كشور اعمال شود.
علي آبادي در خصوص هزينه اجراي طرح اتاق امن در ساختمان هاي مسكوني قديمي و فرسوده شهر تهران، افزود: با توجه به هزينه بسيار زياد اين طرح ، امكان اينكه شهرداري بخواهد آن را اجرا كند وجود ندارد.
وي در عين حال افزود: البته با استفاده از تسهيلات دولتي و پرداخت وام به مردم مي توان اميدوار بود كه اين طرح اجرايي شود.